Årsmøtet i EO-Troms er over

engasjert
Det er over og det gikk heftig for seg! Det ble drama alerede før vi hadde begynt, når folk som hadde meldt seg på ikke kom og møtet ikke ble vedtaksdyktig! ANGST. Heldigvis fikk vi kjørt inn en laksvatning som redda dagen! Lørdag måtte jeg på jobb og det tok helt av rett før jeg skulle dra. en narkoman med abstinenser som faen kom løpende inn å åpna pakker med nøtter å heiv de i seg mens han ropte og hoia rundt! jeg var heldig vis ikke alene da dette sjedde ellers vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

vell tilbake på årsmøtet var det klart for behandling av regnskap og budsjett og det gjikk strålende! Jeg er stolt over at Kristine har klart og røre sammen økonomien til en deilig kake som jeg vil spise- økonomi er er blitt gøy! (hvis jeg får det til da). På kvelden fikk vi vite innstillinga på valget og jeg ble ikke innstilt til leder. Jeg kjente jeg måtte holde tårene og skuffelsen tilbake og det var vanskelig når de som kjente meg best visste at jeg var skuffa. Jeg klarte det noenlunde bra, helt til Kaja kom løpende og hulka som jeg aldri har sett henne gjøre før! Da brast det og vi måtte finne oss et rom sammen med noen andre hulkere og gråte og trøste og le om hverandre. Shitt det tok av med følelser!  Jeg gjorde det klart at jeg kom til å fremme benkeforsalg mot den innstilte leder, Jonas og hadde en liten prat med han om det. I STILL LOVE U. Brodern ville holde støttetale til meg og vi satt til langt uttpå natt og skreiv.

Søndagen startet med at ingen hadde vekket noen og alle forsov seg. ikke serlig bra når det var valg og alle skulle ordne seg, få i seg mat og skrive litt på talen. Vi starta med valg av leder. jeg satt og måtte holde tårene tilbake før jeg overhode hadde slepet meg bort til talerstolen for å holde en valgtale. Jeg fikk så vidt holdt den før jeg kjente at tårene pressa sånn på at jeg måtte gå tilbake til plassen min. Skriftlig votering. stemmelikhet. NERVER. ny tale. skriftlig votering. stemmelikhet. PINING. skriftlig votering. ny tale. GRINING. Vi hadde 9 skriftlige voteringer før valget av leder var avgjort! Faen for et følsomt og heftig valg. til slutt hadde ingen noe nytt eller mer å si om noen av kandidatene så det var godt når resultatet endelig kom. "Ida er valgt som ny leder av EO-Troms". Jeg brast ut i gråt og måtte gi en stor og god klem til min kjære motkandidat. Jeg vet han er vannvittig skuffa, men dette er min siste sjanse som fylkesleder. Jeg er for gammel til å holde på lengre enn dette... Det skjedde noe mer: Jarl som var innstillt på Politisk nestleder blir kalt opp på talerstolen for valgtale og han gåt opp å sier at han trekker seg for å vike plass til Jonas. Tenk å være så storhjerta! Han benka seg inn på en åpen fylkesstyreplass. Og etter dette dramaet ble det en benking på DK-leder! Det har jeg aldri hørt om at har skjedd noen sinne før! Det var sinnsykt! Men den innstilte ble valgt. Til slutt ble det uendelig med taler og takking og grining og jeg fikk et sølvarmband fra fylkesstyret 08/09. TAKK!

div bilder 120

Etter møtet var hevet og lokaler vasket og forlatt var det rett på Blårock og drikke øl! Sein kveld og slapp mandag...

TAKK FOR ET SPENNENDE ÅRSMØTE! Bilder av det nye styret kommer seinere;) <3 Fred ut!

7 kommentarer

iros

28.apr.2009 kl.01:12

ååh, fikk helt frysninger her. så bra ida

iros

28.apr.2009 kl.01:12

ehm. så bra ida:D:D du e så ufatteli flink, æ e så stolt over dæ:)

Yoshi

28.apr.2009 kl.01:19

Haha, eg må berre elske økonomi-kake-metaforen. ^^

IdaHelene

28.apr.2009 kl.01:22

Takk! Det blei så mye følelser i helga at jeg nesten har vært tom i dag..
sko være me et *hjerte* der.

IdaHelene

28.apr.2009 kl.11:27

;) har funnet ut at det ikke funker med hjerter på komentar..

Skriv en ny kommentar

hits