USA mot John Lennon

I dag så jeg en meget spennende og engasjerende dokumentar om John Lennon og hans budskap om fred og livet med Yoko Ono i USA. Hvis du er litt interessert i pop-histore, konspirasjoner, Lennon, flower power eller lignende anbefaler jeg deg å se denne dokumentaren! Du kan finne den på web tv på NRK sine sider. Her er linken: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/491647 Om ikke annet så fikk den meg til å ønske sterkere å ha levd på 60-70-tallet. (som nevnt tidligere så leser jeg jo Saabye-Christensens Beatles for øyeblikket og lever meg inn i den verdenen).

plakatbilde us vs john lennon6cm 72dpi


Ellers har jeg vært på jobb i dag og sett mange spennende mennesker, som vanlig. Desuten hadde jeg stor-kjendiser innom i dag å! Morten Gamst og Lars Iver kom innom sammen og flirte litt av at Gamsten var på forsiden av Se og Hør :) Artig. Det er nåh noen av de største stjernene jeg har ekspidert hittil;)

Én kommentar

Malene

11.mai.2009 kl.00:20

Du er ikke alene om å ha en kjærlighet for 60' og 70' tallet. Jeg digger den tiden, skulle sårt ønske jeg levde på den tiden. den dokumentaren tror jeg jammen meg jeg skal se. Boken har jeg lenge hatt planer om å lese.Fin blogg du har..

Skriv en ny kommentar

IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

Kategorier

Arkiv

hits