div forutsigelser for meg i året som kommer

Jeg har søkt litt rundt for å se hva dette året vil bringe meg:

"Denne perioden representerer dynamiske forandringer. Mange uventede overraskelser vil presentere seg for deg. Vær åpen og klar til å gripe disse nye mulighetene. Dette er et spennende år og du må markedsføre deg selv for å få fullt utbytte av mulighetene som venter på deg. Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende for noen. Variasjon og forandring vil prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre forandringer i din nåværende arbeidssituasjon. Det er svært positivt å flyte med og  gjøre endringer i din livssituasjon både når det gjelder jobb og hjem."

"Dette blir et år med starten på en del store forandringer og muligens noen utfordringer i livet ditt. Den strenge men rettskaffende planeten Saturn vil være i ditt eget stjernetegn store deler av året. Denne planeten maner til forsiktighet. Du skal ikke gape over mer enn du kan svelge, er budskapet den gir deg. For å si det på en annen måte, du får hva du fortjener. Likevel, den gir deg belønning for den innsatsen du yter. Men du må gjøre jobben selv. Så, 2010 blir ikke et hvileår - men valget er som alltid ditt!

Hjem og familie er et annet område som krever din fulle innsats. Solformørkelsen i januar og måneformørkelsen i juni faller begge i ditt solare hus for nettopp dette. De avgjørelsene du da tar blir viktige for minst seks måneder fremover. Den intense og altomvendende planeten Pluto, har gått inn i det samme huset. Den blir her helt frem til 2024, så ting skjer ikke over natten. Mange vil likevel merke tendenser til forandringer i familieforhold allerede i 2010, særlig hvis du er født tidlig i tegnet Vekten."

"Mange vekter har gått igjennom til dels store yrkesmessige forandringer de siste årene. Fra nå av begynner ting å stabilisere seg. Tenker du på et skifte i karrieren din, ikke gjør det før du har sikret deg en ny stilling. Første halvdel av juli er topp i så måte.

Du vil vokse gjennom samarbeid med andre kollegaer. Dette blir ikke et år hvor du får lettjente penger gjennom spill og gambling. Det samme gjelder investeringer. Tenk deg vel om hvis noen forsøker å snakke deg inn i gullkantede prosjekter. Nå må du jobbe for pengene dine. Skal du bruke de til noe, bør du tenke langsiktig. Investere i hus, hjem eller fast eiendom kan gi deg gode avkastninger på sikt."

"Et spennende år for parforhold og kjærlighet. Mye vil hende og mye vil forandre seg - alt avhenger av utgangspunktet ditt. 2011 vil bli enda bedre, men du vil allerede i år få en forsmak på hvordan det blir.

 Om du er i etablert og sunt parforhold eller ikke, kan du til tider være så forelsket at du lett glemmer dine daglige forpliktelser og gjøremål. Generelt er det viktig at du legger begrensinger på deg selv, men samtidig er åpen for nye og spennende muligheter. Da går kjærligheten rett til værs."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

Kategorier

Arkiv

hits