hva sier min fødselsdag om meg?

det er utrolig hvor mye man kan kjenne seg igjen i slike ting som horoskop og annet! dette er hentet fra at jeg er født den 20. og jeg føler det matcher temmelig bra!
"at du er kreativ og intuitiv. Intuisjonen er din gave, sammen med ditt ønske å se helheten i alt. Du må lære deg til å bruke din intuisjon, følge dine idealer og forsøke å være målbevisst. Bruk dine dagdrømmer slik at du gjennom disse kan inspirere andre, men søk ikke alltid det perfekte. Hjemmet og venner viktig for deg. Vær forberedt på å måtte jobbe mye med dine menneskelige relasjoner, fordi du lett kan bli irritert og utålmodig.
Uansett hva du gjør, skinner din spiritualitet og filosofiske tankegang gjennom. Du har stor innsikt og tenker klart. Du er ikke kalkulerende, men lever ut din inspirasjon. Du har en følelse av at høyere makter styrer ditt liv. Det kan være du blomstrer sent, men godt. I 30-års alder kan du bli frustrert og føle noe stagnasjon. Dette er en læretid og det kan virke som om utviklingen går sent, men det går fremover på et annet plan. Du må jobbe med din tillit og tro.

 

Du er en høyt utviklet person, men må utvikle en sterkere karakter og bedre dømmekraft før du kommer i kontakt med ditt sanne potensiale. Akkurat som et tre trenger gode røtter for å vokse seg stort, må du og utvikle dybde i din karakter, før du kan ekspandere og leve din drøm. Din høyt utviklede intuisjon gjør deg til en utmerket rådgiver, healer eller helsearbeider. Du er flink å inspirere andre. Mange beundrer deg uten at du vet det. Du er visjonær, og andre føler din visdom.

 

Du er svært følsom og blir lett påvirket av dine omgivelser. Du tiltrekkes av skjønnhet og harmoni. Du liker å få oppmerksomhet. Du kan være svært emosjonell, og føler deg både ekstremt lykkelig og ekstremt sørgmodighet. Du blir vanligvis lett såret.

 

Selv om du er følsom har du lederegenskaper, er du vennlig, diplomatisk og høflig.

Du har muligheter for både berømmelse og suksess.  Finn en måte å nå ut med dine budskap på, søk å hjelpe andre. Dette kan gi deg den materielle og sosiale gevinsten du ønsker."

hentet fra: http://www.numerologen.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

Kategorier

Arkiv

hits