hva har skjedd i det siste?

Det valige livet! eller nei det har jo skjedd masse! og mye bra også=)

Jeg har vært to ukers tid i oslo. Den store happeningen var Elevtinet, landsmøte i Elevorganisasjonen. Det er det beste elevtinget jeg har vært på noen sinne og jeg har hitil vært på fem. Dette blir vel også mitt siste Elevting som delegat. Litt trist, men ok. Det var en fantastiks uke! Troms-benken var fantastisk og vi var heldig som hadde de fremste og midterste radene og vi var oppe på talerstolen litt over 20 ganger! På toppen av dette så vant vi isbandy-turneringen! Premien var en diger sjokolade som vi delte på benken neste dag. Og det aller beste som skjedde den uka var at vår kjære fylkessekretær Kristine ble valgt inn i sentralstyret! Den dama der altså! Det hadde jeg aldri trodd første gangen jeg møtte henne, men hun har vokst enormt mye. Takk for en nydeli uke alle mennesker!
Så har jeg og Preben funnet oss leilighet! Den er nydelig! Ny, fra 2008 med inneparkering, stor bod og et stoort lesskap. Den er litt dyr, men det er foreløbig korttidsleie fram til sommern. han som leier ut prøver å få solgt, men får han ikke solg fram til juli (og han er fornøy med oss) så er det en mulighet for at vi får bo der lenger. Vi flytter inn 1. april og bruker påsken på å slytte shitten min over. Jeg gleder meg så sinnsykt til å flytte nå at jeg blir her crazy! Det skal bli godt å ha noe sammen igjen. vi har jo ikke hatt det på litt over to år. Leiligheten er også møblert så da slipper vi å tenke på møbler og hvitevarer med det første.

Jeg har desuten levert 2 oppgaver på UiT som har godt helt greit. ikke særlig bra men greit. så får jeg se hvordan det går. poogavene blir slått sammen til en karakter. Nå er det egentlig kun bachelor-oppgave-skriving som skjer. Den skal leveres 18. mai, men jeg er usikker på om jeg har valgt riktig tema. er det mer å skrive om frafall liksom? Det er jo forsket på og krevet en god lel om temat det siste halve året. er dette noe jeg vil bruke de to neste årene av mitt vil å holde på med? Desuten er det frustrerende for meg å ikke ha en fast timeplan! Jeg går bare rundt å gjør alt og ingenting. det er seff mye å gjøre med Elevorganisasjonen, men ikke SÅ mye at jeg kan fylle hver eneste formidag med det. Og jeg burde egentlig skrive på oppgaven min (eller BEGYNNE), men jeg er så utroli ustrukturert. desuten klikker jeg aldeles ikke med veiledern min.

Så er det jo Paradise Hotel da. MÅ ha det med meg. om ikke på tv så på nett TV. Jeg og Preben heia jo på Thorbjørn, så det var en stoor skuffelse at han gikk ut i går. jeg hadde virkelig troa på at han kunne gå langt for han var godt likt der inne. Og nå er det ekstremt mye drama og intriger og det liker jeg ekstremt godt! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

Kategorier

Arkiv

hits