not for me?

blogging er kanskje ikke min sterkeste side? om man kan si det sånn. hehe jeg er jo skikkelig dårlig på å oppdattere! Tenkte en tanke her en dag (!!, om at jeg kunne prøve å utfordre meg selv til å skrive et blogginnlegg hver gang jeg oppdaterer statusen min på FB. kanskje det er en lur utfordring?

ihvertfall; jeg skriv jo i forrige innlegg at jeg og mannen min hadde funnet oss ny leilighet. Vel, nå har vi funnet oss en ny leilighet igjen! Det er absolutt ikke det at vi ikke trives her på Fagereng. Det er aldeles nydelig å bo her! MEN det har seg slik at Bestefaren til Preben tibudte seg, fantastisk nok, å kjøpe (KJØPE!) en leilighet til oss! Så da heiv vi oss i letinga og vi fant en flott (det var mange flotte) og "brukervennlig" leilighet på Håpet. Den overtar vi i begynnelsen av juli og jeg gleder meg STORT! Endelig så skal  vi flytte for siste gang på lenge! Det blir så digg!

Så har jeg levert Bacheloroppgaven min! Jeg vil ikke si så mye om den før jeg vet karakteren, men jeg håper selvsagt at den har sikkret meg en plass på Mastern til høsten!

Og vi har kjøpt oss vår første nye TV! Den er ganske stor, og jeg vet at Preben gleder seg som en unge til å se på Fotball-VM på den! <3


Bilde av den nye stua vår fra annonsen <3

Én kommentar

Sandrup

28.mai.2010 kl.08:47

Så flott at du e tilbake! :D Lurt å la bloggen overta litt for Facebook! Da oppdatere man litt oftere.

Igjen, gratulerer med fantastisk leilighet;) Absolutt fortjent.

Skriv en ny kommentar

IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

Kategorier

Arkiv

hits