En spesiell drøm

Her en natt så hadde jeg en veldig spesiell drøm. Du vet når du har en drøm som har så mange detaljer at det føles som om det er på ekte? Dette var en sånn drøm. Jeg drømte at jeg fikk vite at faren min ikke var død likevel. Han ble (i virkeligheten) funnet druknet 11. juni 1994. I drømmen var dette en beskjed som jeg selvsakt ble glad over og jeg så at det faktisk kunne vært en sannsynlighet for det siden når han ble funnet så identifiserte de han ved at han hadde førerkortet sitt på deg. selve kroppen var ikke identifiserbar. Så i drømmen tenkte jeg at noen må ha stjålet førerkortet hans og dermed var det ikke han som ble funnet den dagen.

Det var en utrolig sterk følelse i den drømmen. Jeg følte at det var virkelig. Selvfølgelig fikk jeg møte han og han så naturlig nok eldre ut enn på bilde. Han hadde det samme smilet og den samme grønsjete klesstilen. Det vat total lykke for meg. Det er jo selvsakt noe jeg har savnet i hele livet mitt, å ha en far altså. Og der var han. Men så ringte vekkeklokka og lykken brast. Da jeg skjønte at det var en drøm ble jeg veldig skuffet og fikk nesten lyst til å gråte. Uretferdig at drømmer kan føles så ekte at man tror det selv.

Det rare er at jeg ikke har tenkt noe serlig på han i det siste. Man drømmer jo ofte om mennesker man tenker mye på eller er mye sammen med. Og siden det ikke er lenge til datoen han ble funnet så er det ok for meg å tenke at han kom til meg i drømmen for å minne meg på at han alltid er med meg. Det er en god og trygg følelse.


Faren min 18-19 år gammel

5 kommentarer

hilde

06.jun.2010 kl.12:22

Det var nok han som kom til deg, Ida. Akkurat som du sier det, han vil si deg at han alltid er med deg:) Klem <3

Elin Henriette

06.jun.2010 kl.20:37

Du ligner på faren din!

IdaIsbjørn

07.jun.2010 kl.01:43

Elin: ja det får jeg håpe ;) Brodern ligner jo syykt mye, men det vel fordi han er gutt...

Tone Vibeke Holti

07.jun.2010 kl.15:32

Hei Ida! Det var en fin drøm, synes jeg. Han er nok der ute et sted ( hvor vi ikke har adgang) og ville kanskje bare si hei gjennom din drøm. Hvem vet?

De første årene etter hans død trodde/håpet jeg at han var feil identifisert, og så jeg noen som lignet på han bakfra et sted måtte jeg skynde meg å passere vedkommende for å så snu meg for å se om det kunne være han. Han ble også identifisert etter tannstatus, og det er nokså sikker status. Lykke til med flyttingen.

Klem fra tante Tone

IdaIsbjørn

07.jun.2010 kl.16:09

Tante Tone: Ja jeg vet jo egentlig at det ikke er mulig å ta feil med tann-identifisering, men i drømmen var alt veldig ekte.. Det var godt å se han igjen, for jeg husker jo lite eller ingenting av han.. <3

Skriv en ny kommentar

IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits