Første dag på master

I går var det et informasjonsmøte om mastergrad i pedagogikk. Jeg er jo så heldig å ha kommet inn på master og gleder meg til å komme i gang denne høsten. Jeg var spent i forkant av møte for å se hvor mange jeg kjente der fra før og om min anelse om at jeg kom til å være yngst stemte. Det var som jeg forutså at jeg kun kjente en av dem fra før, Jarle, som jeg har tatt bachelor sammen med. Det stemte også at jeg mest sannsynlig er en av de yngste. Man vet jo ikke hvor mange som møter opp så slike møter, men de som var der var nok en del eldre enn meg ja. Jarle (som også er en del eldre enn meg) lente seg over til meg å sa " det er jo bare gamle kjærringer her!". Og rett hadde han. (ikke i den stygge betydningen av kjærringer, men du vet; damer) Tipper at de aller fleste har lang arbeidserfaring innen pedagogikk, samt er foreldre. Noen er helt sikkert besteforeldre også. Så det kan jo bli interessant å se om jeg får meg noen nye bekjentsakper. Det er sikkert flott å diskutere fag med folk som har erfaring. Og alle sammen var jo ikke gæmliser heller;)

I dag var det tid for stand og giveaways på campus og jeg var der for å snike til meg litt gratis stuff. Alltid godt å ha vet du! Fikk også den årlige studentkalenderen med masse snacksy rabattkuponger så nå er jeg klar for det billige studentlivet;) Har også fått kjøpt meg en pc-sekk som jeg tror er utrolig deilig. Den har ihvertfall 30 års garanti (!!) så om den ikke holder er jeg sikkra.

Været har også tatt seg opp de siste dagene og jeg har både gått til uit og solt meg på verandaen her hjemme. Vi har sånn fellesveranda for hver etasje her og i går lå jeg der å solte meg. Ved min side så en gammel mann og steika seg i en tiny rød shorts og sokker. høhø måtte hummre litt for meg selv der ja!

Ellers er livet topp og jeg har fått kjøpt de fleste bøkene og kompediene. Jeg har også delt bøkene inn i kapittler ved hjelp av post-its, "laminert" kompendiene og laget timeplan. Jeg har faktisk også lest bittelitt på pensummet som jeg skal ha lest til mandag, så jeg vil si jeg er klar for høstens utfordringer! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits