Uka som gikk

Den siste uka har gått i ett! Jeg har sånne uker noen ganger og det er egentlig itt godt. Denne uka har jeg vært i Oslo for å hjelpe til med bryllupspstilrettelegging for alle. Mamma og søstrene mine trengte alle hjelp med outfit til festen og jeg skulle jo dekorere med blomster og slikt. Dette er ting som tar tid for jeg skulle jo ha meg sko og shoppe litt jeg også. Så de første dagene gikk til shopping med søstrene mine og mamma samt handling av stuff til dekoreringen sammen med TantUnn. Kos å tilbringe litt tid med familien. Jeg vet jo ikke når jeg drar ned igjen nestegang.

På fredag giftet min kjære tante Unn seg med sin utkårede Martin. De giftet seg på tinghuset og vi sto utenfor å kastet puffa ris på de nygifte. Et veldig rørende øyeblikk må jeg si. Man kunne virkelig se på dem at de var tvers igjennom lykkelige! På lørdag var feiringen med god mat og drikke, pyntede mennesker, taler osv. Flott. Det var et nydelig bryllup og alle var glade og koste seg. Et ungdommelig og avslappet byllup altså. Jeg fikk skryt for både blomsterdekorasjoner og ostekake og det var jeg også meget fornøyd med;)

Senere kan jeg lage et innlegg om resten av mine innkjøp;) Før jeg dro hjem så jeg på FB at folk skreiv om snø her hjemme i Tromsø og jeg tenkte at det bare var bæs og at det betydde litt snø i lufta. Da vi kjørte inn mot landing så jeg jo at det hvite vinterteppet hadde lagt seg over byen! KAAALDT! Men jeg så et nydelig nordlys fra flyet i alle fall <3


Nydelig høstvær i hovedstaden =DDet nydelige paret <3Kake på festenDekorasjon
Mine nye sko fra H&MSnøværet her hjemme i Tromsø......

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits