Blogg

Snø igjen

Ikke overraskende, men det kom snø igjen! Deilig med litt lys :)

Samisk

Idag er det samenes dag. Gratulerer med dagen! :) I helgen var det både lassokasting og reinkjøring i sentrum. Jeg var innom en tur og titta. De hadde også mange spennende salgsboder. Jeg kjøpte meg et stykke tørkakjøtt og et ullskjerf. Skjerfet kommer godt med når det er så kaldt som nå. Hører rykter om kulderekordmåling i Tromsø: -18,5. Det er nok en del kaldere når man legger til vinden. Brrrr..

Deilig frokost

Havregrøt med mangosmak er utrolig godt. Mangoen gir en naturlig søtning så jeg trengte ikke ha på sukker. Havregrøt er en av mine favoritt frokoster. Sitter godt i magen, er sunt og smaker godt med bær og frukt. Skulle ønske jeg gadd å lage det litt oftere fra bunnen;)

Master

Ah da er man på lesesalen å jobber med masterprosjekt..

Nye nattbord

Har kjøpt nye nattbord. Det ene var ferdig montert og det andre flatpakka. Har prøvd å skru det sammen, men det er vanskelig ass!

new haircuthmm

siden sist har jeg:

- feira jul og nyttår - jobba som vikarlærer - hatt besøk av mamma og kim - begynt på fortsettelsen av mastern - hatt eksamen - fått se sola - festet en del - kjøpt meg blazer - laget mye spennende mat - fått ny sjef på jobb - sett bra filmer - planlagt tur til England - gått på ski - hatt vondt i ryggen - spilt masse sims 3 - tatt sol - vært på kafe - sett på tv.. ja egentlig ikke så veldig mye. tatt livet med ro!Julebordet

I helgen så hadde vi jo julebord med pedagogikken. Jeg var den eneste fra master der og kjente ikke så mange. Det fører jo til at sjenertheta mi skinner ganske sterkt. menmen. Det var passe god mat og veldig hyggelige mennesker (selvom jeg følte meg malplassert og ikke snakka med så mange). Kult å være på en fest hvor folk har lagt inn litt arbeid i å lage underholdning og pynte fint og sånn. Jeg hadde jo også pynta meg selv med drag-sminke og røde sko. Dansing ble det mye av men ikke på pary poopern Ida (som du klart ser på det ene bildet). Jeg må jo også nevne at vi hadde quiz og mimekonk og mitt lag stakk av med seiern. Det var underholdende og vi vant gullmedalje (sjokis). Å jeg vet ikke hvem som har tatt bildene for jeg får ikke gå inn på mappa å se.. tydligvis en som var på festen men som ikke er min venn på FB. (som er 99% av festen) Altså de er  stjålet fra FB. Å som du sikkert ser så er jeg ikke så fotogen. ihverfall ikke når jeg skal prøve å se pen ut med snus under leppa og rødvinstenner.. meen man har da litt selvironi på sin egen ufotogenitet også! hehe 

pynte meg

åh i kveld skal jeg på julebord! Jeg elsker jo å pynte meg så dette blir flott! Jeg skal dra om et par timer, men jeg vet selvsagt ikke hva jeg skal ha på meg. hvordan håret skal  være eller hvordan sminken skal være.. sitter å leser blogger for å få inspo.. Jeg gleder meg uansett masse til ikveld! <3

Nye butikker til Tromsø

Jeg har egentlig visst dette en stund men tenkte jeg kunne poste det her. Et av kjøpesenterene her hvor jeg bor skal bygges ut, og de har alerede begynt byggearbeidet for lengst. Det som er spennende er at vi får butikker hit som ikke har vært i Tromsø før og jeg er so excited! Butikkene jeg gleder meg til å få som nabo er Gina Tricot (en av mine favorittbutikker!), Kitchn, Panduro Hobby, Only, Monki, Kicks, Ahlens, Ark, The Bodu Shop.. ja dette blir fantastiske naboer! (Bare så det er sagt så er noen av de nevnte alerede i Tromsø, men ikke her utenfor sentrum)bilde: weheartit

jeg ønsker meg..

..blant annet dette til jul:

En stor og fin toalettmappe

Bilder av familien til å ha på veggen

Gavekort på feks IKEA, Bohus, Britts Boutique, H&M og andre klesbutikker..

Gode varme ull-lester og votter

Medium stor gryte


The Sims 3 expantion pack feks "Uteliv"

 


Utebukse

 
Abonnement på "Det nye"

 
Løpetights/ TreningstightsVannmugge eller andre glass fra Rosendahl Grand Cru
Superundertøy/ Ullundertøy


Termokopp, kanskje med presse..Vannkoker

Ny norsk supermodell?

Er dette norges nye supermodell? Veldig spennende ansiktsstruktur. Jeg skal følge med på henne ja! Merethe Hopland er navnet. Klarer ikke å finne ut om hun faktisk er norsk eller bare nordisk.. do u know?

 

designspm

Kan noen som vet hvordan, fortelle meg hvordan man gjør den ramma som innleggene ligger i bredere? Jeg kan som dere  sikkert ser ingenting om design..Eksaaamensitter på lesesalen å jobber med hjemmeeksamen.. litt kjedelig kan du si.. har ca 2500 ord igjen.. huff..

ai ai ai

Jeg er så sykt dårlig å si fra på forhånd at jeg blir borte en stund. For jeg tenker jo og ønsker jo å oppdatere jevnlig selv om jeg vet at jeg kommer til å bli opptatt..

Det jeg har vært opptatt med er selvsagt eksamen. Har hatt to hjemme-eksamner på rappen nå og en ny runde starter nå på mandag. Dessuten har jeg kjøpt meg The Sims 3 og det tar jo sin tid;) Nå sitter jeg i sofa hos svigermor og ser på gullrekka på nrk. <3

Uka som gikk

Den siste uka har gått i ett! Jeg har sånne uker noen ganger og det er egentlig itt godt. Denne uka har jeg vært i Oslo for å hjelpe til med bryllupspstilrettelegging for alle. Mamma og søstrene mine trengte alle hjelp med outfit til festen og jeg skulle jo dekorere med blomster og slikt. Dette er ting som tar tid for jeg skulle jo ha meg sko og shoppe litt jeg også. Så de første dagene gikk til shopping med søstrene mine og mamma samt handling av stuff til dekoreringen sammen med TantUnn. Kos å tilbringe litt tid med familien. Jeg vet jo ikke når jeg drar ned igjen nestegang.

På fredag giftet min kjære tante Unn seg med sin utkårede Martin. De giftet seg på tinghuset og vi sto utenfor å kastet puffa ris på de nygifte. Et veldig rørende øyeblikk må jeg si. Man kunne virkelig se på dem at de var tvers igjennom lykkelige! På lørdag var feiringen med god mat og drikke, pyntede mennesker, taler osv. Flott. Det var et nydelig bryllup og alle var glade og koste seg. Et ungdommelig og avslappet byllup altså. Jeg fikk skryt for både blomsterdekorasjoner og ostekake og det var jeg også meget fornøyd med;)

Senere kan jeg lage et innlegg om resten av mine innkjøp;) Før jeg dro hjem så jeg på FB at folk skreiv om snø her hjemme i Tromsø og jeg tenkte at det bare var bæs og at det betydde litt snø i lufta. Da vi kjørte inn mot landing så jeg jo at det hvite vinterteppet hadde lagt seg over byen! KAAALDT! Men jeg så et nydelig nordlys fra flyet i alle fall <3


Nydelig høstvær i hovedstaden =DDet nydelige paret <3Kake på festenDekorasjon
Mine nye sko fra H&MSnøværet her hjemme i Tromsø......

dekkskift

I helgen var det visst den første forstnatta (brr) og det fører med seg at vi er nødt til å skifte til vinterdekk. jeg liker å hjelpe til med bilen når jeg kan, slik at jeg kan lære meg mer med bil. desuten var det sol så det var egentlig en koselig session.

Desuten har jeg kjøpt meg en trillekoffert og bestillt meg billetter til Oslo. Så da drar jeg sørover allerede i morgen kveld og blir en ukes tid. Det blir flott det <3

Dessuten har jeg sett på en hau med 80s musikkvideoer på vidzone på ps3. love it!

Valg er spennende!

Jeg sitter i valgkomiteen i Elevorganisasjonen i Troms. I helgen hadde vi suppleringsvalg til det sittende fylkesstyre. Det var vår første arbeid som valgkomite og det var spennende. Vi intervjuet og snakket med mange mennesker. Litt rart men også deilig å ikke ha noe ansvar for arrangementet i seg selv som jeg pleier, men kun jobbe med det jeg skulle jobbe med. Jeg skal jo ikke avsløre noen jucy-news og sånn. skulle bare si at det er meget spennende å holde på  med valg og jobbe med mennesker på den måten. både på godt og vondt. man ser glede, sorg, skuffelse, nervøsitet, aroganse, sinne.. ja det er utrolig mange følelser knyttet til valg, både for de som er involvert direkte og for oss som sitter i komiteen. Sitter igjen med mange følelser og må vel bearbeide litt og derfor skriver jeg et lite innlegg om det ;)  


Valgkomiteen i Troms :)

ukene som gikk

Den siste tiden har det egentlig skjedd ganske mye. Tisdag i forrige uke var jeg barnevakt for mine små søskenbarn Storm og Theis. Det var utrolig koselig og de begynner jo å bli store gutter! Samme dag fikk vi besøk fra et par fra Belgia som overnatta hos oss til torsdag. Preben driver nemlig med noe som heter coachsurfing. Det er sånn at man kan leie/låne ut sofaen sin eller gjesterommet sitt til omreisende. Dette paret skulle til Tromsø for å gå litt på fjellet, men ville også se byen så Preben bestemte seg for å ta dem inn. (jeg var selvsakt også enig da). Det var et hyggelig par og jeg fikk selvsakt øvd på engelsken min:)

I helgen jobbet vi begge to, samt var på "alene hjemme fest" hos Iril. Det var utrolig koselig med kjentfolk fra EO, og desuten var det flott at Preben blei med så han fikk hilse på flere av de menneskene jeg har jobbet med de siste årene som han enda ikke hadde møtt!

De neste dagene var fyllt med skole for min del og jobbing for Prebens del. Vi får jo ikke sett hverandre så mye når han jobber på ettermidagen og jeg er på skole på dagen. Men det her søte Belgiske paret var lei av å gå i regnet så de spurte om å få sove hos oss et par netter til. Selvsakt sa vi ja til det! Så på onsdag kom de til leiligheta igjen og jeg dro på Revymafiaen med Kath og ei venninne. Det var deilig å gjøre noe utenom det vanlige. Selve revyen var så som så vil jeg si. første akt var utrolig artig, mens i andre akt lo jeg nesten ikke i det hele tatt. men Nordlys ga dem en femmer. Da jeg kom hjem satt belgierne her og de hadde tatt oppvasken og alt! Flotte folk.

Neste dag dro jeg på skolen kl 8 og hadde en utrolig trøtt dag. Da jeg kom hjem fant vi ut at vi skulle ta med oss de besøkende på hytta på Kjorvatnet. Og slik ble det. De ble imponert over landskapet og vi stoppa innom bestefar Kåre for å hente vann og slikt til hytta. Der grilla vi og drakk øl og gutten, Ruben som han het fikk prøve å fiske for første gang i sitt liv. Og han fikk en fisk! Den var så liten at de måtte slippe den ut igjen men likevel. Jeg og Tessa, som jenta het gikk å smakte på bær;) Kvelden ble til natt og vi satt å koste oss med øl og vin og kortspill. Gjestene våre var kjempeheldig med været og fikk sett et nydelig nordlys som ikke jeg heller har sett på lenge. Vakkert. Neste dag stod jeg opp tidlig og forkjølelsen som jeg hadde kjent de siste dagene var ganske kraftig så jeg fikk ikke sove så lenge. Jeg gikk ut å fiska og fikk mange napp. En liten en klarte jeg å få på land og tok ut kroken og drepte og sløya den helt selv. jeg tror det er første gang jeg har fiska helt alene. Frokosten som skulle være grandiosa ble avlyst fordi det ikke var mer gass i ovnen, men Kåre inviterte oss på fårikål så det ordnet seg jo;) Og Kåre er vill og utadvent som vanlig og var i hundre med å snakke det ene og det andre språket. Han satt gutta i arbeid med skogrydding og oss jentene fikk plukke bær. Det var sykt mye tyttebær så vi plukka rundt 3 liter på meget kort tid. På hjemturen sov vi alle (bortsett fra Preben som kjørte selvsagt). Vi hadde funnet ut at Ruben og Tessa skulle ta samme fly som Preben på fredagsmorgenen så de dro i de tidlige timer mens jeg lå å sov. Preben skal nemlig være i Tallinn noen dager med jobben for å feste og dra på casino. Hvis han skal bruke alle pengene sine på casino håper jeg virkelig at han har tatt med en gave til meg ass!


Preben og Ruben

I går feira tanta til Preben 50-årsdagen sin med stort kalas og jeg hadde sagt ja til å hjelpe til på kjøkkenet og med servering. Jeg og hans søskenbarn Einar var et team og delte ut campanige og åpna vinflasker til de tørste gjestene. Formen min var skikkelig dårlig med hoste og tett nese, men det funka. Vi vaska opp og bar tallerkner hit og dit. Folk skrøyt av sørvisen så jeg tror det var bra. Vi fikk selvsakt smake på maten og jeg skal love deg at der var det mye godt! Blåskjell, dadler med bacon, grava rype, grava laks og ja alt mulig. Guuuud det var god mat, enda jeg var potte tett og hadde reduserte smaksløker. Og kake var det selvsagt også. Jeg smakte på en sjokoladekake som var til å dø for. Jeg kan på tro og ære si at det var den beste sjokoladekaka jeg noen sinne har satt mine tenner i! Og vi hadde det jo artig og jeg og Einar for stort sett alle som hilste på meg spurte om jeg var kjæresten til Einar. Hehe men det var jo ikke så rart for de fleste der hadde jo ikke sett meg før og så dukker jeg plutselig opp med Einar så. Og det er jo alltid trivelig med eldre fulle mennesker i godt humør - i små doser selvfølgelig, så jeg tok sistebussen hjem for å pleie forkjølelsen.

I dag har jeg kun ligget på sofaen og pleid forkjølelsen med alt av stuff som jeg kjøpte i går; hostesaft, mange varianter av halstabeletter, klenex, nesepray og smågodt. Forkjølelse er noe dritt altså.Fisketur

Jeg liker å fiske. Det er selvsagt morsommerer om man får noe;) Vi bestemte oss for å dra å fiske etter seimølja på fredag. Vi kjørte innover til Ullsfjorden i godværet, men det var ikke så mye å få. Preben fikk en bitte liten sei og en bitteliten sjø-ørret. Jeg fikk heller ikke noe mer enn en bitte liten sei. Men jeg har et lite problem når jeg er på fisketur; jeg er redd for å ta fisken av kroken og jeg liker ikke å drepe noe... Det jeg er redd for når jeg skal ta fisken av kroken er vel egentlig at jeg skal bli krøka av kroken når fisken spreller som en gal. Jeg vet jo at fisken ikke skal bite meg eller noe! Så er det vel dumt at jeg ikke ble tvunget til å ta av fisken selv når jeg var liten da.. Preben prøver å tvinge meg men da vil jeg ihvertfall ikke.. du vet når presset er ON da blir det ihvertfall ikke noe gøy å gjøre det. jeg vet jo at det ikke er noe big deal.. jeg må nok bare prøve meg for meg selv noen ganger...pene sår

nå kan vi bruke plaster uten å tenke over at det er stygt. det kan rett og slett pynte opp med et papercut på hånda med disse fashionable plasterne:bilde fra: chicintuition.com

jeg er glad i høsten!

Ja jeg elsker selvfølgelig sol og varme, men det har vi sjeldent her oppe uansett.. Jeg liker mye med høsten:
- Fine farger på trærne.
- Bussen begynner å gå til normale tider,
- det er en spesiell lukt
- Jeg starter opp etter en lat sommerferie og stifter nye bekjentskaper
- Jeg har jo bursdag også! ;)
- Høst-moten er alltid flott
- det kan være spennende med høst-stormer
- Man kan sitte inne uten å få dårlig samvittighet
- Det er flott å gå på tur, være ute, og plukke bær osv
- Døgnvillfestival
- At det er mørkt på kveldene og natta, men lyst på dagen <3
- de siste blomstene titter fram
- Fårikål
- Storstipendet dumper ned på kontoen
- så er det bare følelsen av høst!

wonderful things

idag har jeg vært i byen å handla litt stuff. bloggete som jeg er blitt, har jeg tatt bilde av det fine å poster det nå her. we <3 sharing! Jeg har jo fått så mange sånne rabattkuponger i det siste som jeg ønsker å bruke, men jeg har ikke funnet noe å bruke de på. prøve å finne noe fin strikk til en rimelig penge idag, men det er vel ikke kommet så mye ut i butikkene enda.. og jeg skulle vel egentlig hatt meg en høst-jakke også..men..nei..

litt neglepynt;)fancye strømper;)Flotte høstsko.. (som jeg kjøpte for flax-lodd-pengene)nydelig kjole, som kanskje skal bruker i bryllup?

good flow

tror du ikke jeg vant på skrapelodd idag igjen?! Hehe men det var 50 kr da, så gevinsten var jo kun 25 kroner. Men det er jo så gøy å vinne! =D

weeehoooo!

Yess! Jeg vant 500kr på flaxlodd!! Jeg har aldri vunnet mer enn nok til et nytt lodd!! Jeg jubler og Preben synes jeg er teit som blir så glad. men jeg har vunnet 500kr! PÅ flaxlodd! weeehooo! :DDette har forsovidt vært er meget koselig dag med mange overraskelser.
Jeg fikk for det første et brev fra Postbanken med info om hvordan jeg kunne bruke mobilen til å sjekke saldo osv. MED en pakke iste oppi!  Det stod ingenting om isteen i brevet eller noe. man skulle jo tro de hadde skrevet noe som: "her har du en iste og kose deg med på sensommern" elns men nei...
PLUSS at jeg fikk IKEA katalogen i posten! ELSK! Det har jeg ALDRI fått før heller! Du skal tro jeg koste meg skikkelig med den. satt inn post-its der det var inspirerende bilder og ting jeg ønsker meg. <3
Desuten bakte jeg gulrotkake for første gang i mitt liv og den ble fantastisk god. Flott at Preben også likte den. god bonus.

Så du skjønner at jeg har hatt en nydelig dag! Og i morgen skal jeg dra og kjøpe meg sko for vinnerpremien <3 <3 <3

Første dag på master

I går var det et informasjonsmøte om mastergrad i pedagogikk. Jeg er jo så heldig å ha kommet inn på master og gleder meg til å komme i gang denne høsten. Jeg var spent i forkant av møte for å se hvor mange jeg kjente der fra før og om min anelse om at jeg kom til å være yngst stemte. Det var som jeg forutså at jeg kun kjente en av dem fra før, Jarle, som jeg har tatt bachelor sammen med. Det stemte også at jeg mest sannsynlig er en av de yngste. Man vet jo ikke hvor mange som møter opp så slike møter, men de som var der var nok en del eldre enn meg ja. Jarle (som også er en del eldre enn meg) lente seg over til meg å sa " det er jo bare gamle kjærringer her!". Og rett hadde han. (ikke i den stygge betydningen av kjærringer, men du vet; damer) Tipper at de aller fleste har lang arbeidserfaring innen pedagogikk, samt er foreldre. Noen er helt sikkert besteforeldre også. Så det kan jo bli interessant å se om jeg får meg noen nye bekjentsakper. Det er sikkert flott å diskutere fag med folk som har erfaring. Og alle sammen var jo ikke gæmliser heller;)

I dag var det tid for stand og giveaways på campus og jeg var der for å snike til meg litt gratis stuff. Alltid godt å ha vet du! Fikk også den årlige studentkalenderen med masse snacksy rabattkuponger så nå er jeg klar for det billige studentlivet;) Har også fått kjøpt meg en pc-sekk som jeg tror er utrolig deilig. Den har ihvertfall 30 års garanti (!!) så om den ikke holder er jeg sikkra.

Været har også tatt seg opp de siste dagene og jeg har både gått til uit og solt meg på verandaen her hjemme. Vi har sånn fellesveranda for hver etasje her og i går lå jeg der å solte meg. Ved min side så en gammel mann og steika seg i en tiny rød shorts og sokker. høhø måtte hummre litt for meg selv der ja!

Ellers er livet topp og jeg har fått kjøpt de fleste bøkene og kompediene. Jeg har også delt bøkene inn i kapittler ved hjelp av post-its, "laminert" kompendiene og laget timeplan. Jeg har faktisk også lest bittelitt på pensummet som jeg skal ha lest til mandag, så jeg vil si jeg er klar for høstens utfordringer! <3

Brudekjole

Idag skal jeg å hjelpe Lisbeth (ei god studievenninne) med å prøve brudekjoler og se på mønster ol.l. Så vidt jeg husker så skulle hun få sin kjole sydd av noen i familien så vi skal sikkert se på form og farge og slikt. Det blir så koselig! Og spennende! <3

Her er noen av mine drømmekjoler, sånn BTW ;)

Boliger

Ting begynner å komme i orden i vår flotte leilighet. Det er litt artig å tenkte på at når jeg og Preben først flytta sammen (eller når jeg flytta inn til han) bodde vi i en liten hybel på ett rom. Vi delte bad med en jente som bodde i rommet vedsiden, og det var i kjellern i et hus med skummle husverter. Møblene var selvsagt stort sett brukte og vi hadde så vidt jeg husker ikke noe vaskemaskin.

Etter ett år med dette flyttet vi til en to-roms i kjellern på at hus med to leiligheter. De over oss leide også og husverten bodde et annet sted. Der var det heller ikke topp standard. Det var råttent i vinduene på soverommet pga fukt og ytterdøra var ikke helt tett. der hadde vi heller ikke noe serlig med nye møbler og et bitte lite kjøkken.

Etter dette flyttet vi fra hverandre. i hovedsak fordi Preben skulle flytte sammen med broren sin (noe som ikke skjedde). Men det var vel like greit fordi det ble jo slutt mellom oss. Vi flyttet hvert til vårt. begge i møblerte leiligheter. Men ikke lenge etter det blomstret kjerligheten igjen og Preben dro i forsvaret. Så når han kom hjem igjen bestemte vi oss for å flytte sammen igjen så fort som mulig. vi fant jo en nydelig leilighet på Fagereng, som stort sett var møblert med vaskemaskin, komfyr og det hele. Det var en topp moderne leilighet med topp moderne utstyr. Vi bodde jo ikke der så lenge fordi Bestefaren til Preben bestemte seg for å kjøpe leilighet til oss. han syns det var synd at vi skulle betale så mye i leie gjennom mange flere år uten å stå igjen med noe.

Så nå er vi i gang med vår nye leilighet. Vi har kjøpt oss ny sofa, nytt tv-bord, ny oppvaskmaskin, ny tv, ny kaffetrakter og mikro. Brukt så har vi et flott stuebord, seng, kjøkkenbord med stoler, kjøleskap og komfyr. Så fra starten til nå har det vært en stor oppgradering, som jeg liker å kalle det. Jeg kommer absolutt til å legge ut bilder av leiligheten når alt er kommet i orden. vi skal enda kjøpe noen hyller og henge opp flere bilder på veggene. svigerfar kommer hit om noen uker elns for å hjelpe oss med borring og slikt, siden det er betongvegger.

I det lange løp ønsker vi å pusse opp badet, sette opp en skyvedørsgarderobe på soverommet og legge ny tapet i gangen og på stua. samt legge nye lister over hele leiligheta og fliser på veggen bak kjøkkenbenkene. Tror det blir bra og det er godt å vite at jeg kommer til å bo her i mange mange år. Dette er mitt hjem. <3

Storfangsten

I helgen så var vi som nevnt på fisketur på Laksvatn. Jeg har som vanlig fiskelykka med meg og tok den hittil i år største registrerte fisken der på vannet, rett og slett! Herlig adrenalinkikk! En vakker ørret på 2.55 kl. Gjett om de storfiskerne der inne i fjorden er missunnelig da. ;) Og jeg er selvfølgelig kjempestolt!Endelig nett igjen!

Ah det er så deilig med internett igjen! Nå må jeg hive meg på å bligge masse igjen;) Om dagene jobber jeg masse og tjener meg penger, men i helgen har jeg fri. Vi skal dra å fiske på Laksvannet sammen med svigerfar og muligens svigerbror og hans fru. Vi får se ;) Vi skrives snart <3

Laukvik

Laukvika er flott. Det er koselig å være her sammen med Kajur og vi koser oss på kafe ute i Svolvær og vi har også fått oss en liten tur til Henningsvær. Kaja tok meg med på en flott bruktbutikk hvor vi fikk tak i noen skatter. Kaja kjøpte seg en ekte Louis Vuitton veske for 60kr og jeg fikk ett par flotte vintersko til 100-lappen og en sort cardigan uten knapper til 60 kr. Dette var en fantastisk bruktbutikk som selvfølgelig var totalt feilprisa og dermed meget billig. Det er visst en gammel mann som driver denne butikken og det var jo fult av merkeklær der til rundt 60 kroner. Flott! jeg blir alltid glad når jeg kan gjøre kupp! :)

Happy days

Oh so happy days! Jeg klarte det! jeg har nå en bachelorgrad i pedagogikk med avsluttningskarakter B. Vah?! Kjempeherlig. Endelig kan jeg ta ferie med god samvittighet. Nå har jeg farta til Laukvika for å besøke Kaja og mannen Kåre. De handla seg en flott boblebil på turen, som jeg og Kaja kjørte nedover. Vi hadde nemligen vært i Harstad på EO-arrangement. Flott. Så nå skal jeg være her nede i Lofoten i noen dager og bare kose meg. Blir nok lite blogging, men bilder kommer nok etter turen er avsluttet.

fred og kjærlighet fra mei <3

Herlig dag!

Idag stod vi opp tidlig og kjørte innover til svigers. Vi skulle hente et kjøleskap som vi fikk hos dem, samt se på noen andre møbler. Det er jo uansett koselig å dra på besøk dit. Spesielt for å kose med babyen! <3 Det var jo et fantastisk vær idag også så vi var litt ute og steika oss litt også ;) Da vi fikk lasta over kjøleskapet i bilen og kommet oss til byen fikk jeg endelig henta min etterlengtede pakke fra Topshop! Guuuud jeg hadde gleda meg sånn! Selvsagt var toppen større enn jeg hadde håpet, skoene litt vanskeligere i låsen enn ønsket og bikinien i en litt annen farge enn jeg trodde, men jeg er fornøyd endå! Desuten leste jeg i det ene bladet til svigermor at Topshop nå skal åpne flere butikker i Norge!!!!! WHY har jeg ikke fått med meg det?! Jeg leser jo moteblader så det blafrer i sidene, men ikke har jeg lest ett eneste sted at denne happeningen skulle skje! Det eneste de kunne si i det bladet var at det skulle åpne en butikk i oslo før sommern og så skal de åpne butikker i bergen, trondheim og ett sted til. Selvsagt ikke i Nord-Norge da =(
Etter dette lille avbrekket dro vi å henta Håkon og han hjalp oss med å få inn kjøleskapet i den nye leiligheta. Sterke gutta. Heldigvis så finnes det heis der borte så de slapp å bære det opp til 5. etg. Desuten har jeg fått vite at jeg har muntligeksamen min på fredag, og det er jo greit å vite;)

  <3 <3 <3

Visning

I dag er det visning på leiligheta vi bor i. Jeg har aldri bodd et sted hvor det har vært visning mens jeg har bodd der... Jeg er litt spent på en måte. Selvom det ikke er vi som skal ha visning. Men jeg håper virkelig at han husverten får solgt leiligheta, for det trenger han virkelig. Det er jo en flott leilighet og vi har vaksa og tørka litt støv så det skal bli fint. Og han er en god husvert og en meget hyggelig mann. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal være hjemme under visningen eller ikke. Husverten sa at det fikk jeg bestemme selv. Jeg har selv vært på visning hvor de som bor der er hjemme og det har vært både og. Positivt fordi man kan spørre dem litt om hvordan det er å bo der og om de har noe å utsette på plassen. Men negativt fordi jeg blir litt men sjenert når det gjelder å kikke rundt... såå.. Jeg  har noen timer å bestemme meg på, men jeg vet jo ikke hva jeg skal gjøre hvis jeg ikke skal være hjemme.. ah..

for et bråk!

For andre gang denne uken (og det er tirsdag!) Inviterer samboen gutta hjem for å spille fotballspill på PS3. Guuuud! Hvor lenge skal dette foregå?! Jeg vet jo at det snart er fotball VM og hele den greia der, men jeg tviler på at det er en god idè å bruke opp tolmodigheta mi med mannfolk, fotball og roping i stua alerede 2 uker før det braker løs. For når det starter vet jeg hva som foregår og er forberedt på det. Men nå blir jeg bare frustrert og oppgitt....sveisen

Jeg har alltid vært opptatt av håret mitt. Jeg har hatt mange forskjellige frisyrer de siste årene, men nå er håret mitt bare kjedelig og dødt. Jeg vil gjøre noe nytt og spennende, men vet ikke helt hva. Jeg har laget en liten collasj med noen av mine sveiser. jeg fant ingen bilder fra når jeg hadde helt, helt kort eller hadde barbert sidene på hodet, men finner jeg de kommer de ut her! ;)

Q: Hvilken frisyre synes du jeg kler best?

hvordan i H kom Danmark så høyt opp?! Og HOW kunne Russland få flere poeng enn oss?!

Heftig GP i kveld! Likte det veldig godt og et par gode låter som jeg skal kose meg med i sommer! inkl. Tyskland sin vinnerlåt;) Likevel litt trist at vi ikke ble blant topp 10, men det er forståelig med den uheldige opptredenen som Didrik hadde ikveld. absolutt ikke den beste han har hatt...

Har hatt en flott dag med masse sol sammen med Iril og Stian Kogler. Flott ungdom! Vi grilla på taket og koste oss masse. Dagen er alltid bedre om du deler den med flotte mennesker...

Dessuten har jeg og Kaja tatt opp kontakten helt igjen, og skravler på tlf hver enda dag. Guuuuud det er så koselig! Hun er så herlig og forstår alt jeg mener og sier nesten før jeg har sagt det;) tihi gleder meg sånn til å dra på besøk til Laukvika ass!

not for me?

blogging er kanskje ikke min sterkeste side? om man kan si det sånn. hehe jeg er jo skikkelig dårlig på å oppdattere! Tenkte en tanke her en dag (!!, om at jeg kunne prøve å utfordre meg selv til å skrive et blogginnlegg hver gang jeg oppdaterer statusen min på FB. kanskje det er en lur utfordring?

ihvertfall; jeg skriv jo i forrige innlegg at jeg og mannen min hadde funnet oss ny leilighet. Vel, nå har vi funnet oss en ny leilighet igjen! Det er absolutt ikke det at vi ikke trives her på Fagereng. Det er aldeles nydelig å bo her! MEN det har seg slik at Bestefaren til Preben tibudte seg, fantastisk nok, å kjøpe (KJØPE!) en leilighet til oss! Så da heiv vi oss i letinga og vi fant en flott (det var mange flotte) og "brukervennlig" leilighet på Håpet. Den overtar vi i begynnelsen av juli og jeg gleder meg STORT! Endelig så skal  vi flytte for siste gang på lenge! Det blir så digg!

Så har jeg levert Bacheloroppgaven min! Jeg vil ikke si så mye om den før jeg vet karakteren, men jeg håper selvsagt at den har sikkret meg en plass på Mastern til høsten!

Og vi har kjøpt oss vår første nye TV! Den er ganske stor, og jeg vet at Preben gleder seg som en unge til å se på Fotball-VM på den! <3


Bilde av den nye stua vår fra annonsen <3

hva har skjedd i det siste?

Det valige livet! eller nei det har jo skjedd masse! og mye bra også=)

Jeg har vært to ukers tid i oslo. Den store happeningen var Elevtinet, landsmøte i Elevorganisasjonen. Det er det beste elevtinget jeg har vært på noen sinne og jeg har hitil vært på fem. Dette blir vel også mitt siste Elevting som delegat. Litt trist, men ok. Det var en fantastiks uke! Troms-benken var fantastisk og vi var heldig som hadde de fremste og midterste radene og vi var oppe på talerstolen litt over 20 ganger! På toppen av dette så vant vi isbandy-turneringen! Premien var en diger sjokolade som vi delte på benken neste dag. Og det aller beste som skjedde den uka var at vår kjære fylkessekretær Kristine ble valgt inn i sentralstyret! Den dama der altså! Det hadde jeg aldri trodd første gangen jeg møtte henne, men hun har vokst enormt mye. Takk for en nydeli uke alle mennesker!
Så har jeg og Preben funnet oss leilighet! Den er nydelig! Ny, fra 2008 med inneparkering, stor bod og et stoort lesskap. Den er litt dyr, men det er foreløbig korttidsleie fram til sommern. han som leier ut prøver å få solgt, men får han ikke solg fram til juli (og han er fornøy med oss) så er det en mulighet for at vi får bo der lenger. Vi flytter inn 1. april og bruker påsken på å slytte shitten min over. Jeg gleder meg så sinnsykt til å flytte nå at jeg blir her crazy! Det skal bli godt å ha noe sammen igjen. vi har jo ikke hatt det på litt over to år. Leiligheten er også møblert så da slipper vi å tenke på møbler og hvitevarer med det første.

Jeg har desuten levert 2 oppgaver på UiT som har godt helt greit. ikke særlig bra men greit. så får jeg se hvordan det går. poogavene blir slått sammen til en karakter. Nå er det egentlig kun bachelor-oppgave-skriving som skjer. Den skal leveres 18. mai, men jeg er usikker på om jeg har valgt riktig tema. er det mer å skrive om frafall liksom? Det er jo forsket på og krevet en god lel om temat det siste halve året. er dette noe jeg vil bruke de to neste årene av mitt vil å holde på med? Desuten er det frustrerende for meg å ikke ha en fast timeplan! Jeg går bare rundt å gjør alt og ingenting. det er seff mye å gjøre med Elevorganisasjonen, men ikke SÅ mye at jeg kan fylle hver eneste formidag med det. Og jeg burde egentlig skrive på oppgaven min (eller BEGYNNE), men jeg er så utroli ustrukturert. desuten klikker jeg aldeles ikke med veiledern min.

Så er det jo Paradise Hotel da. MÅ ha det med meg. om ikke på tv så på nett TV. Jeg og Preben heia jo på Thorbjørn, så det var en stoor skuffelse at han gikk ut i går. jeg hadde virkelig troa på at han kunne gå langt for han var godt likt der inne. Og nå er det ekstremt mye drama og intriger og det liker jeg ekstremt godt! <3

studering

da var oppgave nr 1 levert inn og jeg må finne problemstilling til den andre.. arti.. noen forslag? innen pedagogik da?

nå skal jeg på personalmøte og vi alle skal få nye kontrakter og det blir jo interessant. håper det ikke blir noe bråk. de skal jo kutte i timer og alt og jeg er tillitsvalgt, men har bare ikke tid til å holde på med det akk nå..

GAAL

Fashken jeg får ikke til å skrive på den stygge oppgaven min om leksehjelp og sosiale ulikheter i skolen! får ikke til å skrive en ordentlig problemstilling en gnag! OG DEN SKAL LEVERES PÅ MANDAG! pluss at jeg har jobb i helgen og da får jeg jo ikke no ekstra tid til å skrive!  jeg blir gal av dette!

Regionalt seminar Nord 2

i helgen hadde vi enda et seminar med Elevorganisasjonen og det var flott. jeg blir så glad når man kan ha seminarer uten at folk skal klage på maten eller på sovinga eller annet. det var nydelig deltakere (selvom de klart kunne vært flinkere å rydde etter seg). vi har heller ikke mottatt noen klage fra skolen om dårlig vasking - noe vi får hver gang vi har vært på Breivika... og for å nevne noe negativt så ble vi ikke vedtaksdyktig under elevforsamlingen på fredag, noe som betyr at vi må ta den på nytt ved en senere anledning. det som derimot gjorde helgen ekstra nice var seff at Kaja kom innom! min kjære - og hun fortalte at hun har blitt forlovet! =D litt uvant siden hun lenge har vært det største singel-nyteren jeg har møtt! ;) GUD som jeg har savna kajuuur!

uansett livet er herlig og alt er flott! <3 her er et bilde av mitt kjøre fylkesstyre (de aller fleste) pluss Christian Fredrik vår kjære oppfølger fra sentralsstyre <3 <3 love u all <3 <3flott søndag!

I dag har vi vært i dåpen til Brage, som var både koselig og rørende på mange måter. Koselige mennesker jeg ikke har sett på lenge og en ekstraordinær hyggelig dag sammen med min kjære. og hvem kan ikke la vær å smelte når lille Brage ser på deg og smiler i hele ansiktet! og vi hadde med en ganske utradisjonell dåpsgave - en uro med bamser som går rundt og spiller en sang... men de ønsket seg en uro og Preben syns den var fin (eller så var han bare lei av å gå å se på baby-ting).


OG jeg fikk en nydeli valentinesgave av Preben! Fikk et sølvhjerte-smykke med en diamant i! kjempefint og veldig overraskende at jeg fikk en gave - jeg hadde faktisk ikke forventa det! Han bare kom å ga den til meg mens jeg sto å sminket meg på badet i dag tidlig! <3 <3

husmor

jeg kunne faktisk tenke meg å bli husmor! det er en utroli god følelse når mannen min kommer hjem sliten fra jobb og dufter seg inn på kjøkkenet hvor jeg har laget middag til han. jeg elsker å glede han på den ene eller andre måten;) Så vi har funnet ut at jeg godt kan bli husmor, men da må han jo få en jobb hvor han tjener såpas godt at vi kun trenger en inntekt. desuten må jeg øve meg på div husmorting som å koke ris og bake brød...personlige ting og sånn

akk og ve for noen masekopper! enkelte ønsker at jeg skal skrive om mer personlige ting på bloggen min. men hva skulle det være? Jeg har jo ikke lyst til å skrive så mye personlig fra livet mellom meg og preben, siden jeg vet at hans venner leser denne bloggen og da kan det oppstå litt..ja..unødvendige situasjoner. SÅ detaljer fra nåværende kjærlighetsliv og sexliv blir det nok ikke, men hva vil DU lese om på bloggen? Jeg har ikke noen problemer med å skrive om meg selv, men jeg har ingen planer om å "henge ut" noen av de som står meg nær..  <3 FRED UT

2009 - ifølge avtaleboken ;)

Januar:
Preben reiser til Kirkenes, Regionalt seminar i Tromsø, Oldemor Eva dør
Februar:
Ungdomskonferansen, Preben har perm, Utdanningsmessa i Tromsø, Oslotur
Mars:
Elevtinget, Eksamen i Statsvitenskap
April:
Årsmøte i EO-Troms, Preben har perm
Mai:
Eksamen i Sosiologi, Preben har perm, Knall overlappingshelg med det nye styret, Kaja Flytter
Juni:
Eksamen i Statsvitenskap, Muntlig i Sosiologi, Preben på perm, EO-dagene i Oslo, Personalfest
Juli:
Preben har perm, Tanatur med Bestemor og Bestefar, Roadtrip med Preben, Oslotur, Preben blir 20 år
August:
Fantastiske Valentourets på Driv med Fredrik, Oslotur, Aksjon om Lovfesta rett til læreplass i Tromsø
September:
Stortingsvalg, Theas Konfirmasjon, Personalfest, Jeg blir tillitsvalgt på jobb, Første fotballtrening,
Oktober:
Tannlegetime, Mikael blir 18, Regionalt seminar i Tromsø, Oslotur
November:
Preben har perm, Ekamen i Pedagogikk
Desember:
Div eksamner, Julebord hos Morgan, Oslotur og Juleferie

romjulskos

HVORDAN:
1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem. 
3. Den første setningen i den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet.Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene. 

Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
Det går bra med oss:)

Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
Det hadde vært fint om du tok den med deg hjem.

Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
Om noen uker bor jeg i falkveien.

Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
Puletid?

Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
Jada, singnert av rektor og nestleder siden leder ikke var til stede.

Hva er din beste sjekkereplikk?
Formen er på topp.

Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?
Ok, vi kan jo melles nermere fredag da:)

Hva har du å si til ditt forsvar?
Hei Ida:)

I need brodder!

Det er så syyykt glatt ute om dagene og jeg tryner jo hver jævla dag! Så da kan jeg ikke annet enn å se på muligheten av å skaffe meg brodder - hels slike man kan ha på støvlettene (og de skal jo helst ikke synes så godt heller)

hottie på tv

Har akk sett et program på nrk3 med en for meg ukjent, men vanvittig hot programleder! programmet handlet forøvrig om lovlige partydrugs... here he is, George Lamb:endelig er jula sikkra!

endelig har jeg fått billetter til Oslo for jula og jeg reiser 21 =) da er jeg ferdig med eksamen, har hatt noen dager fri og jobba litt! en stund var jeg redd for at jeg ikke kom til å få tak i beilletter nedover, men jeg fikk lånt meg litt penger. jeg tror aldri jeg har vært så fattig over en så lang periode som jeg har vært nå! det kan hende jeg har vært det, men da har jeg ikke vært det alene sånn som nå... Å tenk der er bare en mnd til Preben er ferdig i forsvaret og kommer hjem til meg! han har forresten fårr en ny liten lillebror siden sist! Han kom til verden natt til søndag og jeg gleder meg veldig mye til å dra på besøk for å hilse på! meen så var det den vaksinen da...vet ikke når den blir tilgjenglig for allmennheten eller om den er det allerede, eller om jeg skal/må ta den.. har ikke tid til slikt før jeg reiser til Oslo uansett for jeg har en eksamen nå som skal leveres på fredag, får en ny hjemmeeksamen i morgen som skal leveres neste onsdag og så har jeg den jævla eksfacen på torsdag! tor ikke jeg kommer til å stå på den og må nok satse på å ta en kontra etter jul...

huff det var mye rart på en gang! ha en fin advent videre <3

All I Want For Christmas:

nskelisteFlat, liten TV
manualer
Weekendbag
skinntights
mariusgenser
Parfyme
speilreflekskamera
Little Big Planet (ps3)
Elisabeth Arden 8hour colour
Yogamatte
Frisørtime
Herreinspirert UR
Neglelakk
Fine stearinlys
Forkle
Alexander Wang veska med nagler
Neglelakk
brødformer
Symaskin
Utebukse
Juleduk/Julegardiner
Vintersko
Lester
Sengepledd
CDer/DVDer
kulturbiletter
Kaffe/TeHelga i Oslo

Dro til Oslo i helgen for å være på et EO møte ang arbeidsprogrammet. Jeg måtte ha forskudd for å bestille flybiletten og siden det kom inn seint på kontoen bestillte jeg flybiletten ca en time før avgang! Det var meget interessant og gjøre det det;) Og Kath kjørte meg til flyplassen for vi hadde væært å spist nachos på Grynder og hadde akk kommet til universitetet...

Møtet var hele fredagen og resten av helga delte jeg med familien min <3 men det var ikke akk så avslappende, for det er jo tross alt gangske mange, i tillegg til at to av søstrene mine er proppfulle av tenåringshormoner og roper og stesser over hele huset! Jeg som er vant til å bo og være alene største delen av livet mitt=) nesten litt godt å komme hjem igjen!

I dag leverte jeg inne arbeidskravet i sosiologi og fikk det godkjent nå i kveld. desuten har jeg vært på kontoret med Runar 2 dager på rad og i dag har vi planlagt litt på aksjonen vi skal ha på torsdag i forbindelse med skolestruktursaken. Og undomsskoleseminaret vårt er avlyst - ihvertfall for 2009.

Resten av uka er ihverfall fullpakket med personalmøte, aksjon, fylkesstyremøte, pc-evalueringsgruppe-møte, utlevering av hjemmeeksamen, jobb...

Kjeder meg på UiT igjen

faen så kjedeli det er å sitte på UiT alene ass. sitter å leser til eksamen i "tilpasset og inkluderende opplæring" som jeg har på Onsdag. Eneste dagen jeg egentlig har tid. Sitter her noen timer til så er det kontoret med Runar! I morgen skal jeg på møte på fylkeshuset ang evaluering av PC-ordningen i Troms - spennende! Jeg fulgte Preben til flyplassen i dag tidlig og han dro fra meg for siste gang. det er alltid like trist og brutalt når han drar å jeg ville ikke begyne å grine midt på flyplassen så det var bare å rive av plasteret fort som faen. nå er det 42 dager elns til han er ferdig å det blir bra. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg middag her på universitetet i dag?  Desuten har jeg støttebandasje på håndleddet og det er dævvslitsomt for jeg kan ikke legge den p¨å ordentlig og hånda mi blir bare hemma og mørkerød!
boring


Koselig fredag!

Det er flott å ha Preben hjemme på permisjon igjen, selvom det er trist at det er den siste. I går var vi sammen med en kompis av Preben, Jonas, nesten hele dagen. Vi dro på besøk til han på kvelden - første gang jeg har vært der, etter å ha kjent han ganske mange år, men igjen det er vel ikke så ofte jeg blir invitert på besøk til Prebens kompiser da!
Vi dro ut på byen og møtte mange kjente og kjære <3 I dag har jeg vært på jobb og jeg trodde jeg begynte 10 men begynte 11 og det fant jeg ikke ut før i ett tiden, men da fikk jeg ihvertfall dra hjem en time tidligere da;)
Nå er jeg hjemme med min kjære og vi skal strax hive pizzaen i ovnen og har spretta pilsa - for i dag blir det byen! (har heldigvis fri i morgen!)

Ja jeg kjeder meg!

1. Når er neste gang du treffer personen som tar pusten fra deg? - han er her i stua nå!
2. Kan du sove uten dyne? - Jeg kan, men liker best å sove med...
3. Har du og bestevennen(e) dine noen tradisjoner? - desverre ikke
4. Vil ditt neste kyss være en feil? - Nei!
5. Tror du eks kjærester kan være venner? - ja, men det kommer an på omstendighetene rundt bruddet...
6. Hva var det første du tenkte da du våknet i dag tidlig? - Preben er her ved siden av meg!
7. Hva plager deg mest?-  urettferdighet og uansvarlige mennesker
8. Noe som plager deg akkurat nå? - at jeg skal på skolen i morgen å ikke kan bli med ut
9. Hva er din sivilstatus? - veldig spoken for
10. Er du fornøyd med det? - SEFF!
11. Tror du på evig kjærlighet? -nja kanskje ikke evig kjærlighet, men at to mennesker kan holde sammen - ja
12. Har foreldrene dine facebook/nettby? - Mamma har facebook
13. Når var sist noen ringte deg? - Preben ringte meg for et par timer siden for å hente meg på skolen
14. Vis du kunne drikke kun en ting resten av livet, hva ville det vært? - Vann
15. Klokken er 4 om morgenen, hvem er det? - john blund som er jævli seint ute
16. Hvor er din elskede akkurat nå? - her i stua mi å drikker pils med Karl
17. Ville du datet en fra en annen by? - hvorfor ikke? men jeg har jo mann så det er jo uaktuelt
18. Har du noen gang datet en person flere ganger? - flere ganger? ja det har jo vært slutt mellom meg og preben å så ble vi sammen igjen..?
19. Liker du kosing? - JA!
20. Når var sist du ville dratil en person? her om dagen når jeg skulle bytte en madrass på g-sport
21. Hva var det siste du gråt for? - at jeg savna preben
22. Har du noen gang mottatt en veldig lang unnskyldning? - helt sikkert?
23. Hva innså du i dag? At jeg har framlegg i sosiologien om en ukes tid
24. Navngi en person som fikk deg til å smile i dag? - Preben og Karl
25. Leid hånden noen i det siste? - Ja, kjæresten min når vi var i butikken
26. Hva gjorde du 07.45 i dag tidlig? - sov nok søtt i min gode seng
27. Hva skal du gjøre i morgen? - på skolen en tur å lage observasjonsopplegg med Kath
28. Hvilke merkeklær har du på deg akkurat nå? none
29. Har du gitt noen en klem den siste uken, hvem? - alle i min nermeste familie (minus brodern) og troms-momsen og preben =D
30. Har du ketchup på eller oppå pommes fritsen?- har en bitte liten desj på siden
31. Hvor er du om en time? - fortsatt hjemme
32. Har du facebook? - Juppsidu
33. Har du noen gang bitchslappet noen? - nei ikke egentlig, eller kanskje preben en gang el to
34. Hva er det nærmeste du har på deg som er blått? -har på meg en kongeblå singlet
35. Har du noen gang kysset noen i en kjeller? helt sikkert
36. Bryr du deg om hva ex-en din tenker om deg? - Nei, bryr meg meget lite
37. Tror du på karma? - ja kanskje litt.
38. Har du noen gang vært så sur, at du har begynt å gråte? - ja det vil jeg tro
39. Har du grått i dag? - neei
40. Mener du selv at du er en bra person? - ja på noen områder
41. Hva hører du på? - Karl sitt band, mens Preben kritiserer
42. Hvem var den siste jenten du pratet med online? - Kath
43. Hvem var den siste gutten du pratet med online? - Runar
44. Hvem var den siste personen du snakket i person med? - Preben
45. Hvordan takler du stress? - Ikke så veldig bra, men det er ikke ofte jeg er kjempestressa da
46. Hva ville du gjort om du ble gravid? - kost meg med det
47. Hvem var den siste personen som ringte deg - Preben
48. Hvem skal du være med på lørdag? - PREBEN
49. Har du planer om å flytte i nærmeste framtid? Nja kanskje etter nyttår
50. Hvem var personen du sist holdt i hånden, og hva betyr personen for deg? - Preben og han er jo mannen i mitt liv!
51. Hva står det i den siste meldingen du fikk? - masse, den var fra Kath og hun fortalte om dagen hennes=)
52. Hvem har du tekstet de siste 24 timene? - Preben - Kath - Ingvild
53. Har du noen gang hatt sex på en fotballbane? - Nei, hvorfor skulle jeg ville det?
54. Siste filmen du så på kino, og hvem med? - hmm tror det var inglorious basterds med Jarl
55. Hvor er din bestevenn akkurat nå? - Hun er nok hjemme
56. Hører du på musikk akkurat nå? - nei skrudde den nett av
57. Hvem andre er i rommet med deg akkurat nå? - Preben og Karl dro for 2 min siden så er alene
58. Jakke eller vest? - ALDRI "ute"-vest
59. Kunne du ønske du var noen andre enn deg selv akkurat nå? nei egentlig ikke
60. Bortsett fra hos deg selv, hvor overnattet du sist? - hos mamma og de
61. Hva var det siste du gjorde før du gikk å la deg i går?- koste meg med kjæresten;)
62. Hvilken hårfarge liker du best? - min egen kanskje, selvom jeg er litt lei
63. Hvor lenge har du hatt en datamaskin? - 2 år om har den enda
64. Hva skal du denne helgen? - skal nok ut en tur også skal jeg på besøk til svigermor
65. Hva gjorde du i dag (som var gøy)? - hadde Karl på besøk!
66. Hvordan er håret ditt i dag? - ganske bra med en hvit sløyfe i =)
67. Har du gidd et familiemedlem en klem i det siste? - Ja...
68. Lykkelig? - Ja, føler meg litt forelsket over å ha kjæresten hjemme <3
69. Kjefter foreldrene dine på deg? - Nei, jeg er jo voksen!
70. Hva er det du er aller mest redd for? - At jeg skal miste  de jeg er mest glad i!
71. Hvilken dag er din favoritt dag?-  Fredag tror jeg
72. Hvem savner du akkurat nå? - Mange folk! Kaja og Ingeborg og Ida bla.a
73. Kunne du ønske du var eldre?- Ja og nei.
74. Er du en tyggis tygger? - JA! akk nå har jeg 3 pk åpna og en uåpna i veska
75. Liker du toast? - Ja, men det kommer an på toasten egentlig
76. Noen gang gått alene hjem i regnet? - Ja...
77. Havner du ofte i problemer? - nei egentlig gjør jeg ikke det

Regionalt seminar

Ah i helgen har vi i EO orgnaisert reg.sem nord - som er et skoleringsseminar for elevråd i Nord-Norge =D Vi var rundt 140 stk og det tok litt av til tider, med tanke på at vi hadde tatt utganspunkt i ca 60 som vi var i fjor.. men alt gikk greit og vi hadde et bra valg med Runar som min nye politiske nestleder og Konstanse og Christine i fylkesstyret. i tillegg fikk vi nesten fyllt opp valgkomiteen. =D Jeg tok ingen bilder selv, men det gjorde bla Jørgen fra Nordland og de ligger på FB.

Jeg er egentlig ganske sliten etter helga enda og det har vært lite søvn. Det var vanvittig koselig å ha styret på kontoret og jobbe sammen med alle<3 Men trist og rolig når alle drar igjen...

kan noen foresten hjelpe meg med å legge ut en video her?  ;)

brrrrr

Blei vekket unødvendig tidlig i dag av en sms sendt unødvendig tidlig. Det er unødvendig kaldt og unødvendig at det snør ute i begynnelsen av oktober... skal på skolen å skrive på oppgave og så trene fotball og så på kafè med Isabelle!

tikk takk tikk takk

tiden går fort! Den siste måneden har bare sust forbi! Jeg har likevel fått unnagjort en del ting. Jeg har jobba litt ekstravakter og sånn, men det er ikke serlig i orden med sakene der borte! Det er ingen kommunikasjon ledelsen imellom, verken den daglige ledelsen på stasjonen eller eierne. det begynner å bli psykisk slitsomt å befinne seg oppi det rotet, men jeg håper det roer seg litt nå til juli for da skal jeg jobbe masse ekstra. I dag var jeg på jobb og vi hadde varetelling. jeg skønner  ikke hvorfor folk klager på at varetelling er kjedelig! jeg syntes det var koselig å sitte for meg selv og telle små sikringer og kabelsko;)

dagene før dette var jeg i Oslo (Akershus) på skolering med Elevorganisasjonen. Det var mye interesant, men også en del gammelt som jeg har hørt før, men sånn blir det vel når man er gammel i en organisasjon. Siste dagen jeg var i Oslo var skoleringen ferdig og jeg dro til Gressholmen sammen med mormor og de to yngste søstrene mine. Det var kjemedeilig å ligge ute i sola og bare nyte en god sommerdag. Ellers så prøvde jeg å dyppe meg litt i fjorden, men det var ganske kaldt, så jeg svømmte ikke, bare dukka meg litt under for å kjøle meg ned. for det var faktisk så varmt at jeg måtte kjøle meg ned. på ettermidagen spiste vi middag ute i skyggen sammen med morfar og jeg dro deretter til mamma en tur for å være litt sammen med henne også før jeg dro hjem. kjøresten hennes kjørte meg til flyplassen og flyet var en time forsinket så vi lekte oss litt i parfymeriet og spiste dårlig potetmos på en kioskegreie. det er koselig å bli henta og fulgt til flyplassen når man er ute å reiser=D jeg kom ikke hjem til leiligheten før i ett tiden på natta og var ganske trøtt - serlig fordi jeg visste at jeg skulle opp tidlig på jobb i dag...

noen dager før jeg dro til Oslo var jeg og Preben inne i Balsfjorden og henta noen ting i det gamle huset. det var utrolig godt å få tilbake ting som jeg hadde savna. det var masse fotografier av meg og mine søsken fra barndommen, og fra mammas og pappas ungdom. det var bilder og  tegninger som pappa hadde laget og masse smykker. også diktbøkene mine! jeg tror jeg skal poste noen dikt etter hvert, men jeg kommer til å skrive med dato så man kan betrakte dem som om dem er skrevet av meg som 13-14-15 år...

ellers..hmm.. Preben er nå offisielt blitt grensejeger og kommer hjem i morgen kveld. jeg gleder meg som vnalig! tror jeg må rydde litt i leiligheta før han kommer da... og jeg skal jo møte søstra mi som er i byen i morgen. hun er her oppe på ferie og jeg gleder meg til å være litt sammen med henne. jeg og Preben kjører jo sørover på søndag. da skal vi besøke Kaja og så svigerfar og så skal vi innom Trondheim en liten tur for å se på byen=) gleeder meg til det også!

bilder fra sommeren? ja det får komme etter hvert. er for trøtt til å gjøre noe med det nå! <3

Dritt sos!

ah jeg har aldri hatt jernteppe på eksamen men sannelig fikk jeg det ikke i går! jeg kunne ikke svare på så mye av det de spurte meg om selvom jeg visste at jeg kunne det - jeg fikk det bare ikke ut av hjernen! utrolig irriterende! jeg vet at jeg fortjener mer enn en D i det faget for jeg KAN det! Dumt at det er EN dag som skal avgjøre karakteren din for et fag du har jobba med i et halvt år. Vurderer å ta det på nytt en gang i ramtiden. Har jo ikke tid nå, jeg skal alerede ta ex.fac.en til høsten i tillegg til to ped-fag og ett til. Huff. MEEEN nå har jeg på en måte sommerferie (hvis man ser bort i fra jobbing) =D =D

I går kveld møttes jeg, Lisbeth og Ingvild hjemme hos Ingvild og spiste snop, mens vi så på "Bruder i Kamp". Litt spess å se den sammen med to girls som skal gifte seg de nermeste årene. men litt godt var det, for de sa at de ikke hadde planlagt bryllupet siden tenårene, men det har jeg, og i følge filmen så er ikke det så uvanlig. Jeg gleder meg veldig til mitt bryllup og jeg vet hvordan kjolen min skal være, hvordan blomsterdekorasjonene skal v'ære og hvilke blomster jeg skal ha i brudebuketten min. (det er ihvertfall lov til å drømme). Kanskje jeg skulle begyne å spare penger til det alerede nå? Da har jeg vel en tiårsperiode å spare på så jeg kanskje får råd til alt jeg vil ha? <3

Nå skal jeg til byen for å sjekke ut Tromsøs nye butikker og ta en kaffe med de samme jentene. Det er godt å ha noe å gjøre i dag, så slipper jeg å sitte på rævva og vente på at Preben kommer hjem i kveld. <3 <3

Kreativitet

i dag har jeg brukt kreativiteten min litt og laget noen kort/bilder. Det var så mye eksamenssurr oppe i hodet mitt at jeg måtte bare tenke på noe annet en liten stund. Hadde jo en skriftlig eksamen i statsvitenskap i går og jeg aner ikke hvordan det gikk for jeg visste sannelig ikke mye om de begrepene vi skulle forklare, men men. I morgen har jeg siste eksamen og det er muntlig i sosiologi. der skal jeg forsvare oppgaven min (og forhåpentligvis ikke så mye annet). oppgavens karakter fikk vi vite i dag og jeg fikk en c på den og det er jeg ganske fornøyd med. får bare satse på at jeg ikke går nedover i karakter da! <3

004  006 008010Overlappingshelg med EO

Da var overlappingen 2009 over for denne gang. Den overgikk kanskje ikke fjorårets når det gjaldt crazy stunts, men deffinitivt når det kom til det faglige og det hyggelige! =) Jeg hadde en fantastisk helg og var helt utslått på mandag! Her er ihvertfall mine bilder fra helgen:

009

011

013

015

017

019

 

i det siste...

...så har jeg jobbet med hjemmeeksamen og hatt mannen min på besøk. Likevel har jeg hatt tid til å kose meg med både øl, sol og venner=) Her er ukene i bilder:

028
  Her er vi på tur hjem fra byen og bare måtte krype igjennom statuen utenfor
fylkeshuset, etter øl-drikking med Odden, Bachke og Kaja.

034
 Sommerkjolene er for lengst tatt fram. så har jeg kjøpt meg noen nydelige
                                                                                         turkise tøysko=)

042
  GP-kveld med Kaja og øl. HEIA NORGE! Det hele tok av og vi dro til byen og
svingte oss på Blårock <3

038
Shopping med brodern=)


052
                                         En 17. mai-klar Preben med dress og sløyfe=)

ønske om å gi opp

Hvordan skal jeg klare å skrive en oppgave om aldring på 6000 sider?! Jeg har lyst til å gi opp! Men jeg kan jo egentlig ikke det...  Da har jeg jo studielån for ingen nytte og jeg må jo ta det opp igjen uansett hvis jeg ønsker å fullføre bacheloren min! SATAN Desuten kommer min kjære mann hjem på fredag og jeg vil jo helst bli færdig til da så jeg kan være sammen med han.. og så er det 17. mai midt inni det hele som jeg så klart skal feire og kose meg på. Jeg blir gal av dette!

marcjohns758658

bildet er laget av Marc Johns

Eksaamen

ah sitter å skriver litt på eksamen. skal få 15 sider og er ikke kommet så langt enda. Jeg har valgt å skrive om aldring av befolkinga og eldrebølgen og årsaker og konsekvenser av dette. Det er faktisk ganske interessant, men jeg vet ikke om jeg får 15 sider av det...

Jeg har forresten begynt å bruke de nye brillene nå. er på 4. dagen og det går ganske bra. Får litt vondt i hode når jeg tar de av på kvelden men det gir seg vel etter hvert. Så er det rart å se hvor dårlig jeg egentlig har sett. alt er så klart og har klare fine farger!

Eksamensstress

043


Eller ikke? Var på UiT i dag tidlig for å info om eksamensoppgavene. Det var helt greit, men jeg har enda ikke helt bestemt meg for hvilken oppgave jeg skal velge. Da jeg kom hjem satt jeg meg i sola og leste litt om aldring og spiste knekkebrød mens husvertenes hund satt å sikkla og tigga om å få mat men nei. Min lunsj! Sola varmern godt men snøen er enda ikke borte og trærne er fortsatt svarte. Jeg gleder meg til det er grønnt over alt og jeg håper det blir klart til 17. mai. Jeg kjente jeg var trøtt og la meg på sofa og sov et par timer. I natt fikk jeg ikke sove og måtte drikke te og sove litt på sofaen så det  var godt å ta en powernap på dagen! Da jeg våknet igjen var det fortsatt knallsol så jeg ville ha is og tok på meg sandalene for første gang i år og vandra til butikken. Jeg er veldig glad i sandalene mine og har hatt de en stund nå. Ville egentlig ha ordentlig flotte gladiatorsandaler, men det var lite av det i butikkene det året. Nå finner man nesten ikke noe annet! I butikken kjøpte jeg en is som hadde en vingummislange inni seg og den tror jeg kommer til å bli min favorittis dette året=) mmmm

051047lovin' blogg

Slag i Slag

Dagene går slag i slag! De siste par dagene har jeg sottet ute i sola og lest til eksamen. Jeg har tatt fram sommerkjolene og balerinaskoene mine fram. Våren ER kommet til Tromsø og det er DIGG! Jeg har også fått luka litt i bedet og kutta ned rosebuskene. En dag hadde jeg besøk av Terje og vi laga en haug med spagetti og satt ute og drakk te. Mandagskvelden brukte jeg på Blåmandag sammen med min nydelige Ingeborg! Ubeskrivelig godt å se henne igjen og kysse og klemme og kose! Så møtte jeg en koselig fyr med navn Eirik. Flott å høre søringdialekta innimellom alle nordlendigene. Møtte også et par andre kjente som blant annet var russ. I går var jeg på personalmøte og etter det dro jeg med Jarl på Blå for han har nemlig 18årsdag i dag så vi tok noen pils etter 12. Det var vanvitti koselig og vi kommer nok til å ta oss mange turer til utover året. =) I dag ble jeg vekket av at Preben ringte meg i 8-tiden, men han hadde tydligvis bare kommet borti knappene for han var ikke der. Jeg lå en stund å vurderte om jeg skulle stå opp eller ikke men jeg sto opp og dro på UiT hvor jeg møtte mine studiekamerater. Den ene mer gravid enn den andre! Vi fikk utlevert eksamensoppgaven i sosiologi og satt oss og drakk kaffe. Da jeg kom hjem ringte jeg mamma for tips til kjøttkakene som jeg hadde tenkt å lage og nå har jeg akk spist de og det smakte deilig! Her ser du bilder fra livet mitt de siste dagene=)

039

Sitter ute å leser om det nye Nord-Norge

041
Påskeliljene har endelig sprunget ut

027
antrekket mandags kveld

043
Ny og artig tagging på BlåRock

049
Yndlingssommerkjolen min som jeg hadde på i dag

045
Det som ble til min deilige middag i dag

Flott Fredag

I dag sov jeg leenge. Russen må foresten ha oppført seg fint for jeg hørte ikke noe bråk fra Bukta. Jeg har rydda og støvsugd leiligheta og lagd meg noen fantastiske ostesmørbrød!

036


Kaja kom innom en kort tur og lånte noen filmer og jeg prøvde ut yoga-filmen som jeg fikk i posten her en dag. Det var godt og tungt på en gang men det er vanskelig å puste rett hele tiden og jeg sliter når de sier at jeg skal stramme de og de musklene for så mye kroppskontroll har jeg ikke!

yoga

Desuten tok jeg meg en tur på besøk til Per, men sønnen hans hadde en stygg hoste og fikk ikke sove så det ble bare en kort vissit. Men det var uansett deilig å få seg en tur ut. I går lasta jeg inn ny musikk på ipoden. Deilig vårlig 60-talls rock. Det dumme er at de nye høretelefonene mine (eller hva det heter) er sugdårlig! De plopper ut hele tiden jeg får ikke hørt en hel sang en gang før de detter ut! DRITT.

034

Ellers har jeg bare sosa rundt i huset og gjort alt og ingenting.

Er våren kommet til Tromsø?

005


Ah i dag har det vært et fantastisk vær! Jeg og Kaja fant ut at vi ville grille så vi dro inn til bukta og fyrte opp grillen. Maten var koteletter og kyllingfilet. DEILIG. Vi satt der nede i fjæra i et par tre timer og koste oss med grillmat, sol og øl og prata om alt mellom himmel og hevete. Desuten kom det en gjeng med hippie-russ og satt seg vedsiden av oss og sang og spillte både tromme, gitar og munnspill. Det var faktisk litt koselig. =) Når vi bestemte oss for å pakke sammen og dra måtte vi pisse så mye at det tok nesten av så vi dro opp til meg. Der stappa vi i oss mer godsker og så to episoder av Paradise. Kaja fikk overtalt meg til å følge hun hjem for å finne en snarvei mellom oss som vi visste fantes, bare ikke hvor den var. Så vi heiv oss i vandring og det var ikke vanskelig. Jeg kom akurat hjem igjen og det tok meg 3 min å gå. Deilig å vite at jeg har Kaja rett rundt hjørne om jeg måtte trenge henne. Det er nesten ufattelig hvor gode venner vi har blitt når vi har kjent hverandre i mindre enn ett år! Kaja er en god person som jeg er glad i og setter pris på å ha rundt meg. Gruer meg til hun flytter... Dagen har uansett vært TOPP! <3

013kajuren god formidag

I dag har jeg lest litt skjønnlitteratur og litt faglitteraur. Det ene var "Beatles" og det andre var "Det nye Nord-Norge". Begge var faktisk ganske spennende. "Beatles" begynte jeg på i påsken, men det går treigt når jeg har så mye pensum å lese! Den Nord-Norge- boka begynte jeg på nettop og den var faktisk veldig interessant. Den handler om hvordan landsleden har blitt som den har blitt og om Nord-Norsk identitet og om Nord-Norge som prøvekanin for politikerne. Meget spennende. Så kjøpte jeg meg en pilates dvd for en ukes tid siden og prøvde den i dag. tok en 50 minutters økt og det føltes godt. Det er deilig å få strekkt litt på seg! Det vasklige er når de sier at man skal stramme kraftsenteret og de og de magemusklene. Jeg er nybegynner på trening så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal stramme kraftsenteret mitt eller hvordan jeg skal kjenne at jeg strekker ut fra hode og ned i terne og slike ting, men det kommer seg nok etter hvert. Så var det bare hva jeg skulle finne på resten av dagen... lyst til å gå på kafè eller gå tur eller bare slappe av...eller luke ugress i hagen. Jeg burte støvsuge og ta oppvaksen men det har jeg ikke lyst til å gjøre i dag!

pilates


that girl

ggfight


whos that girl there
or is it a boy
or is it a giant maybe
it could be a lesbo
it could be a whore
it is hard to see that, baby

she talks very loud
it sounds like a man
an all I can hear is "ME ME"
i dont know who she is
or what shes doing here
or what she is trying to be

the hate is in the air
oh dear oh dear
she should wanna be anywhere else

lie, shes a big lie, shes a big lie, shes a big lie

we went to a party
she was the slut there
she slept whith my handsome exboy
he must be blind
if he thinks shes fine
its her that I want to destroy

she thought we were friends
she gave me a hug
but it was all bull I'll tell you
she couldnt stop talking
about who she fucked
I can say that it was not few

the hate is in the air
oh dear oh dear
she should wanna be anywhere else

lie, shes a big lie, shes a big lie, shes a big lie

(ida, mai, 2008)

Årsmøtet i EO-Troms er over

engasjert
Det er over og det gikk heftig for seg! Det ble drama alerede før vi hadde begynt, når folk som hadde meldt seg på ikke kom og møtet ikke ble vedtaksdyktig! ANGST. Heldigvis fikk vi kjørt inn en laksvatning som redda dagen! Lørdag måtte jeg på jobb og det tok helt av rett før jeg skulle dra. en narkoman med abstinenser som faen kom løpende inn å åpna pakker med nøtter å heiv de i seg mens han ropte og hoia rundt! jeg var heldig vis ikke alene da dette sjedde ellers vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

vell tilbake på årsmøtet var det klart for behandling av regnskap og budsjett og det gjikk strålende! Jeg er stolt over at Kristine har klart og røre sammen økonomien til en deilig kake som jeg vil spise- økonomi er er blitt gøy! (hvis jeg får det til da). På kvelden fikk vi vite innstillinga på valget og jeg ble ikke innstilt til leder. Jeg kjente jeg måtte holde tårene og skuffelsen tilbake og det var vanskelig når de som kjente meg best visste at jeg var skuffa. Jeg klarte det noenlunde bra, helt til Kaja kom løpende og hulka som jeg aldri har sett henne gjøre før! Da brast det og vi måtte finne oss et rom sammen med noen andre hulkere og gråte og trøste og le om hverandre. Shitt det tok av med følelser!  Jeg gjorde det klart at jeg kom til å fremme benkeforsalg mot den innstilte leder, Jonas og hadde en liten prat med han om det. I STILL LOVE U. Brodern ville holde støttetale til meg og vi satt til langt uttpå natt og skreiv.

Søndagen startet med at ingen hadde vekket noen og alle forsov seg. ikke serlig bra når det var valg og alle skulle ordne seg, få i seg mat og skrive litt på talen. Vi starta med valg av leder. jeg satt og måtte holde tårene tilbake før jeg overhode hadde slepet meg bort til talerstolen for å holde en valgtale. Jeg fikk så vidt holdt den før jeg kjente at tårene pressa sånn på at jeg måtte gå tilbake til plassen min. Skriftlig votering. stemmelikhet. NERVER. ny tale. skriftlig votering. stemmelikhet. PINING. skriftlig votering. ny tale. GRINING. Vi hadde 9 skriftlige voteringer før valget av leder var avgjort! Faen for et følsomt og heftig valg. til slutt hadde ingen noe nytt eller mer å si om noen av kandidatene så det var godt når resultatet endelig kom. "Ida er valgt som ny leder av EO-Troms". Jeg brast ut i gråt og måtte gi en stor og god klem til min kjære motkandidat. Jeg vet han er vannvittig skuffa, men dette er min siste sjanse som fylkesleder. Jeg er for gammel til å holde på lengre enn dette... Det skjedde noe mer: Jarl som var innstillt på Politisk nestleder blir kalt opp på talerstolen for valgtale og han gåt opp å sier at han trekker seg for å vike plass til Jonas. Tenk å være så storhjerta! Han benka seg inn på en åpen fylkesstyreplass. Og etter dette dramaet ble det en benking på DK-leder! Det har jeg aldri hørt om at har skjedd noen sinne før! Det var sinnsykt! Men den innstilte ble valgt. Til slutt ble det uendelig med taler og takking og grining og jeg fikk et sølvarmband fra fylkesstyret 08/09. TAKK!

div bilder 120

Etter møtet var hevet og lokaler vasket og forlatt var det rett på Blårock og drikke øl! Sein kveld og slapp mandag...

TAKK FOR ET SPENNENDE ÅRSMØTE! Bilder av det nye styret kommer seinere;) <3 Fred ut!

mye innhold

I går hadde jeg en meget innholdsrik dag. Jeg og Lisbeth var på møte på UIT for å evaluere bachelor programmet for pedagogikk. Det gikk veldig greit og det var godt og kunne sitte og klage litt på hva som ikke har vært bra. Deretter satt vi å skulle lese litt, men trøttheten overtok så det blei mest kødding og skravling. Jeg hadde bestillt meg en synstest på Specsavers og var egentlig ganske sikker på at jeg kom til å bli anbefalt å bruke briller. Det blei jeg. Jeg var ganske nærsynt og ble anbefalt å bruke briller hele tiden. Så da var brillejakten igang. Jeg vet at jeg må ha en brille som jeg syns er dødsfin eller så kommer jeg ikke til å bruke den! Dama i butikken hjalp meg og vi kom fram til 4 par jeg kunne ta med meg hjem og teste litt. Jeg fikk Kaja til å komme å møte meg på kafe for å sjekke de ut. Vi kom fram til to alternativer. Det ene paret er sort og det andre brunt, men ellers veldig like.

028
Dette er de sorte. De ser fine ut men sitter ikke heelt som de skal...

030
Dette er de brune som ser bra ut og sitter bra, men jeg vet ikke om jeg helst vil ha sorte briller...

Jeg og Kaja koste oss meg Flyt-Burger og Cola og planla å dra på Dødtidsfestivalen på Tvibit, og dit dro vi. Det ble lang ventetid for konserten var litt utsatt men det var gøy når det begynte. Vi så bare Box of mothers før vi dro på Blårock og tok oss en pils og slo av en prat med Kick. Så var det hjem og fikse seg opp og rett ut på byen igjen. Jeg følte meg i goform, men den sank fort og jeg blei så trøtt at jeg bare måtte dra hjem. Det var litt kjedelig men slik er livet. Nå skal jeg i bursdags-/innflyttningsfest. FRED UT!

Blogger

hver dag går jeg rundt å har mange tanker om hva jeg skal skrive i bloggen min, men jeg får det nesten aldri ut i skrift! Det er små tanker jeg har og ting, mennesker eller handlinger eller det kan være store irritasjoner eller store gleder. hvordan skal jeg få tid til å skrive ned alt jeg tenker på? skal jeg skrive ett innlegg om alle de små og store tankene hver kveld? hmm

you raise me up

i går var det fredag og Preben skulle komme hjem. dette førte til at jeg ikke heelt klarte å konse om jobbinga og det blei litt rot i kassa og slikt, men det ordner seg. jeg hadde også overveldende med hyggelige kunder og det hjalp på. jeg hadde en som lurte på om vi hadde noe dyrepoliti el.l. i Norge for han hadde sett en man med en hund som så avmagra og sliten ut =/ jeg visste ikke hvor han kunne ringe egentlig. hvor ringer man hvis man har misstanke om dyr som blir dårlig behandla? Så hadde jeg en dame som ble kjempeglad når jeg spurte om hun hadde bonuskort, for hun glemte det alltid selv. hun sa jeg var flink i jobben min og spurte om jeg var født i jomfruens tegn. jeg fortalte at jeg var vekt og hun sa "ah ja da har du mye omtanke for felleskapet, du er full av liv og kjærlighet". så tok hun meg på hånda å ønsket meg en riktig god kveld. noen kan kanskje tenke at det var en psyckodame men hun så veldig normal ut og smilte og var veldig hyggelig! så hadde jeg en kar som snakket om utroskap og kjærlighet og han så på meg at jeg var forelsket. han var litt mer snodi, men jeg fortalte jo at jeg venta på at min kjære skulle komme hjem om noen timer. og sist men ikke minst kom Florent på jobb og han har jeg ikke sett på lenge! det var kos=) han er i garden og hadde skifta dialekta noe så voldsomt! tihi;)

Preben kom å henta meg i taxien og vi lagde pølser og potetmos til kvelds. vi la og tidlig og sovna litt seinere, for å si det sånn;) det er deilig å ha han hjemme igjen, selvom han er solbrent, har frostskade på nesa og superskille etter lua i panna:p krøllene har foresten begynt å vokse ut igjen! han er den beste mannen i verden! denne uka kan ikke annet enn å bli superdigg <3

Nå har jeg akkurat pakka sakene mine for en påsketur til Laksvatn i telt og med fisking og for en døgntur til Sverige. pluss litt festklær hvis vi skal bevege oss ut påskefesten på Løkta. Dette betyr imidlertid at jeg nok vil være borte fra bloggen i noen dager, men da blir det nok et langt innlegg om påskeferden=)

GOD PÅSKE!

Anna Suis Vår-/Sommerkjoler

anna sui collage


Nydelige sommerfarger og mye solbrun hud=) me like! Har du en favorittsommerkjole?

Helg?

ah i helgen har jeg stort sett jobba. det er egentlig kjempekoselig så lenge jeg er på jobb med kjempekoselige mennesker! på jobben i dag var jeg egentlig bare fyllesyk og kjedli fodi jeg var ute en tur går. måtte jo bli med når sandra og isabelle var tilstede! skulle gjerne ha truffet ida og men det ble ikke noe av. har ikke sett hun på sikkert 4 mnd eller mer! </3 men Blårock var kos og jeg møtte ei velig søt jente som jeg virkelig likte å snakke med! (eller det var vel mest jeg som snakka da men..!) på lørdag ringte de meg fra bokklubben.no og gav meg et gratis medlemsskap på 1 år pluss et gavekort på 750kr! jeg vet ikke hvorfor. virka som om de bare hadde plukka ut noen tilfeldige som hadde brukt dem før. gleder meg uansett til å bruke det=) ellers har jeg snakka masse meg joachim på msn. det er nesten som om jeg er sammen med han hver dag, og det er en god følelse! Så har jeg sett "hellboy - golden army" =) så følte jeg meg så fresh på ferdagen at jeg tok noen bilder av meg selv;) jeg ser midt i sola så det ser litt spess ut men jeg ser litt spess ut til vanlig også så det går bra!

069

077

075Ida

Ida Helene er mitt navn.  Jeg vet at Ida kan bety kvinne og Helene kan bety vakker og det er en ganske flott ting å tenke på. spesielt når jeg vet at det ikke var betydningen som gjorde at mine foreldre valgte de navnene. Ida kan også bety arbeid som er flott og kan illustrere at jeg må fortsette å jobbe for å nå mine mål og ikke gi opp. Ida kan også komme av navnet Hild(a)  som betyr strid. Livet mitt har jo ofte vært en strid og som sagt så må man arbeide for å komme seg noen vei her i livet! Vet du hva navnet ditt betyr? Hva tenker du om det?

i norge i dag er det 16491 som heter Ida som første fornavn og 7883 som har Ida som eneste fornavn. Ida har navnedag i Norge den 4. september, samme månde som jeg har bursdag=)

ida

Skal man noen gang skrive navnet i punkttegn blir det: IdaTegnspråkbevegelsene til Ida er: Ida  og på røverspråket er navnet "Idoda". Fantastisk spennende! dette skal jeg øve meg på =) vil du finne ut disse spennende tingene om ditt navn og du ikke heter Ida kan du finne det på norskenavn.no

 

våken enda!

tenk at jeg er våken enda! hoff...

100 ting om meg

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder?
21 år og 4 måneder

2. Tror du at du har giftet deg til da?
Nei

3. Hvem snakker du mest med på msn?
Joachim

4. Husker du hvor du var 11. september 2001?
Ikke sånn veldig. Var nok på skolen og så det på tv når jeg kom hjem.

5. Hvem ringte deg sist?
Preben<3

6. Hvilken CD står i CD-spilleren din?
Har ikke cd-spiller...

7. Har du kjæledyr?
Planter?

8. Når var siste gang du drakk kaffe?
Mandag på Blårock med Kaja

9. Er foreldrene dine gift?
Nei, har aldri vært

10. Når så du din mor sist?
På søndag

11. Liker du å reise med fly?
Ja, helt greit

12. Hvor mange land har du bodd i?
Ett, og det er Norge

13. Hvor mange byer har du bodd i?
Hmm 2 BYER likskom.. Oslo og Tromsø

14. Hvor mange søsken har du?
5 yngre

15. Kan du plystre?
Litt

16. Hva var det siste du spiste?
Ristorante veggispizza

17. Hva er din favorittiskrem?
Sorbet

18. Hva ser du frem til?
Permen til Preben og Påska

19. Er det noe du vil fortelle til noen?
Ja, det er det nok

20. Hva gjør du om en time?
Sitter å ser på tv eller har gått å lagt meg

21. Liker du kaffe?
Ja, men ikke sterk

22. Hvor mange glass vann drikker du for dag, gjennomsnittlig?
Hvis et glass er ca 3dl så ca 7 glass da

23. Er noen forelsket i deg?
Det håper jeg jo;)

24. Ville du sovet med noen andre, eller sovet alene?
Sovet med kjæresten min

25. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen?
Mange ganger....

26. Kan du spille poker?
Kan og kan...

28. Har du noen gang vært i Canada?
Nei

29. Hva var den siste sangen du hørte på?
The Strokes - Juicebox

30. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg
JA=)

31. Hvor mange land har du besøkt?
6 tror jeg

32. Snakker du andre språk enn ditt morsmål?
Ja, engelsk og litt samisk

33. Har du lyst på piercing eller tatovering?
Skulle gjerne fiksa piercingen jeg hadde i ørebrusken igjen og tatt flere tatoveringer

34. Har du noen gang vært i en ambulanse?
Ja. Helekopterambulanse også.

35. Svømmebasseng eller hav?
Hav

36. Hvordan er været hos deg?
Lett skydekke og stjernehimmel

37. Spiser du frokost daglig?
Nei desverre

38. Hva er din favoritting å bruke penger på?
Filmer

39. Hva var det siste du kjøpte?
Pose boller på Shell

40. Hva er ditt favorittprogram på TV?
CSI

41. Kan du rulle med tungen?
Ja

42. Kan du dykke uten å holde for nesa?
Vet ikke helt... tror det

43. Sover du med bamser?
Nei men skulle gjerne gjort det

44. Hva er din blodtype?
Aner ikke..

45. Er alt lov i krig og kjærlighet?
Nei

46. Hvilken farge har du på soveromsveggene dine?
2 lyseblå og 2 hvite

47. Skrur du av vannet etter at du har pusset tennene?
Ja

48. Sover du med dørene til skapet/skapene åpne eller lukket?
Helst lukket, men er ikke alltid plass!

49. Er du voksen?
Begyner å bli

50. Har du tatt sol det siste måneden?
Nei

51. Kan du skifte olje på en bil?
Ikke egentlig, men har prøvd

52. Har du fått fartsbot?
Har ikke lappen...

53. Er du avhengig av tv-en?
Neeeei... håper ikke det!

54. Liker du appelsinjuice?
Ja!

55. Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du å sovne igjen?
Slumrer den da

56. Om du fikk sjansen til å passe på en ape en helg, ville du gjort det?
Nei

57. Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå?
Hatt Preben her!

58. Kaffe eller energidrikker?
Kaffe

59. Hva er din favorittby?
Tromsø

60. Hvis du ble jaget av en alligator, hva ville du gjort?
Dødd?

61. Liker du håndskriften din?
Tja

62. Hvilken sang hører du på?
Ser sånn halveis på CSI

63. Har du vært så full at du har besvimt?
Nei

64. Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort?
Fiksa opp i det?

65. Når våknet du denne morgenen?
I 2-tiden

66. Har du søskenbarn?
Ja, 5

67. Hva liker du med deg selv?
At jeg er fornøyd med meg selv ;)

68. Hvem snakket du med sist?
Joachim

69. Hva er det verste faget på skolen?
Metodelære!

70. Hvor skal du bo når du blir eldre?
Tromsøområdet

71. Hva drømte du i natt?
Nei ikke helt, men jeg tror jeg var med i et realityprogram

72. Hva er det meste du har betalt for en hårklipp?
Husker ikke, klipper mest selv

73. Hvor ble du født?
Oslo

74. Hvordan var din forrige helg?
Avslappende og rolig med familien

75. Hva er din favorittsang?
Vet ikke helt... «Sheena is a punkrocker» ?

76. Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en?
Nei

77. Hva er den beste iskremsmaken?
Sjokolade hvis det ikke er sorbet

78. Noen gang likt noen du ikke trodde du hadde sjanse på?
Selvfølgelig

79. Har du hjemmeside?
Nei, men jeg har blogg

80. Er det noen i tankene dine akkurat nå?
Ja, Preben igjen...

81. Kan du si alfabetet baklengs?
Da må jeg konsentrere meg skikkelig!

82. Kyss eller klem?
En god klem

83. Ville du forandret deg selv for en gutt/jente?
Ikke egentlig, men det kan jo skje ubevisst

84. Hvis du var født som det motsatte kjønn, hva ville du hett?
Aaaner ikke jeg

85. Har du vært på scenen?
Ja, desverre

86. Hvem er favorittkarakteren din fra Star Wars?
Kjenner ikke karakterene fra Star Wars jeg

87. Ville du gjort alt for en person du er glad i?
Nei

88. Hva kledde du deg ut som din første Halloween?
Husker ikke men sikkert heks

89. Hvem var den siste som gjorde deg sint?
Kevin på Paradise

90. Hvorfor det?
Han er en slesk jævel

91. Hva er din favorittfrukt?
Hmm... Pakistansk Mango?

92. Irriterer vennene dine deg?
Ikke egentlig

94. Blogger du?
Ja litt=)

95. Er du kilen?
Ja!

96. Hvem er/var din favorittlærer?
Vet ikke helt om jeg hadde det...

97. Hvilket godteri spiser du på kino?
POPKORN!

98. Syns du gutten skal betale på første date?
Nei?!

99. Tror du folk snakker om deg bak ryggen din?
Det vet jeg vel at de gjør

100. Hva skal du gjøre etter denne testen?
Sitte litt på nett...

27.mar.2009

soleseg

Svenske forskere mener kvinner bør sole seg mer. Det reduserer blant annet risikoen for å få blodpropp. Fordelene ved å sole seg er klart større enn ulempene, er konklusjonen de trekker. Kvinner som soler seg mye «om sommeren i Sverige eller i vinterferien i varmere land», har 30 prosent mindre risiko for å bli rammet av blodpropp, sammenlignet med dem som holder seg i skyggen, viser undersøkelsen som presenteres i siste utgave av Journal of thrombosis and haemostasis.


Risikoen for å få hudkreft må ikke overdrives, slik at folk skremmes fra å tilbringe tid i solen, mener de svenske forskerne.

? Det har vært fokusert på den doblede risikoen for å få hudkreft, men det fins flere kjente fordeler når det gjelder hjerteinfarkt, slag og også på ulike former for kreft som brystkreft og prostatakreft, sier dosent Pelle Lindqvist til Sveriges Radio.

hentet fra forskning.no

Jeg syns det er deilig å sole meg! Det beste er å ligge og døse i sola på sommern, men det er faktisk kjempedeilig å sole seg i solarium også. Det siste er spesielt deilig på den mørke kalde vinteren. Selvfølgelig er det å bli brun også fint for da føler jeg meg mer attraktiv og flott! =)

Horoskop

libra
Leser du horoskop? Det gjør jeg! Det er spennende å se hva stjernene sier om livet mitt. Det er jo ganske ofte det stemmer! Her er horoskopet mitt for uke 13:

VEKTEN (24. september - 23. oktober)
Sjansene er store for å treffe nye venner som kan hjelpe deg å få de bitene i et forhold til å falle på plass. Kjærlighetsplaneten Venus står i ditt motsatte tegn og varsler en hektisk uke, der forhold og samarbeid vil så sentralt, og det er på tide å se på nye momentene i forhold til partner.

Søvn

svnSøvn er noe jeg egentlig burte bruke natta oftere til, men blir liksom ikke trøtt på kvelden. Kanskje jeg kan få mer lyst til å sove av å lese og skrive litt om søvnen? Her er mer eller minde fun facts om søvn:

Det er usikkert hva som skjer under søvnen som gjør den til en livsnødvendighet, men alle dyr som er blitt forsket på, dør når de holdes fra å sove. Rotter, for eksempel, lever ikke lenger enn ca. 14 dager uten søvn. Rekorden for mennesker og holde seg våken er 18 dager, 21 timer og 40 minutter. Denne personen opplevde hallusinasjoner, paranoia, tåkete syn, slurvete tale og problemer med minne og konsentrasjon. Det er blitt antatt at hjernen under søvn kvitter seg med skadelige rester av stoffskiftet, at skadet/svekkede hjerneceller blir reparert og at dagens minner blir bearbeidet og enten lagret i hukommelsen eller «forkastet».

Hvis man har vært våken i over 17 timer i strekk kan føre til lik oppførsel som når du har 0,05% alkohol i blodet.

Et barn forårsaker ca 400-750 timer tapt søvn for foreldrene dets første leveår!

Søvnen opptrer i to hovedstadier, NREM og REM, som inntreffer med regelmessige intervaller. REM står for rapid eye movement, og NREM betyder ikke-REM. Man drømmer som oftest i REM-stadiet, men forskning viser at man også kan drømme i NREM-stadiene.

Flere studier viser at kvinner trenger i gjennomsnitt en time mer søvn enn menn.

Frarøvelse av søvn brukes som en torturmetode.

Forskere har funnet ut at folk som sover i gjennomsnitt 7,7 timer om natten generelt er slankere enn de som sover mindre. Det skyldes at mengden av stresshormonet kortisol, som styrer apetitten vår, reduseres når vi sover .

Rundt en tredel av den norske befolkningen klager over dårlig søvn i perioder, mens rundt 10% har alvorlige og langvarige søvnproblemer.

Søvnen nedjusterer kroppens energinivå, ved å redusere kroppstemperaturen. Når den er lav, har ikke kroppen bruk for så mye energi for å holde seg i gang, og behøver derfor heller ikke påfyll av energi.

Når vi ikke sover nok, blir kroppen dårligere til å danne f.eks. proteinet Interleukin-6, som bekjemper infeksjoner i kroppen og også kan være avgjørende i forbindelse med kreft.

Såh på tide å legge seg?

Death Proof

quentintarantinodeathproof


Ah endelig fikk jeg se den! Film-geniet Tarantino's Death Proof. Jeg har gleda meg til å se den siden den kom på kino i juni, 2007. Jeg kjøpte dvd'en for ca en måned siden og fikk se den i dag.

Fra baksiden på dvd'en: For Austins hotteste DJ, Jungle Julia, er skumringstid den eneste sanne tid. Som skapt for å henge ut med Shanna og Arlene, hennes beste venner. De er tre foxy jenter, på vei gjennom natten, på Guero's - og Texas Chili Parlor. Ikke all oppmerksomhet er god oppmerksomhet. Jentenes bevegelser er under observasjon. Stuntman Mike, en arrete jævel, herjet av vær og vind, har full kontroll fra sitt tilholdssted. Sittende bak rattet i et monster av en bil. Mens de tre starter inntaket av kveldens drikke, gjør Mike seg klar med sitt våpen. Motorrus fra hans brummende dødsmaskin er allerede hørbar, bare få skritt utenfor.

Det er alltid spennende å se en Tarantino-film. Filminga, klippinga, musikken, bildene, dialogene, fargene... spennende! Forventningene mine til filmen var så som så men jeg syns den var flott! Jeg har litt problemer med å forklare handlingen, og hvis jeg hadde gjort det hadde det bare hørtes kjedelig ut. Den må oppleves og ses med fullt lydvolum! Når jeg så denne filmen fikk jeg lyst til å sette meg ned å se alle de andre Tarantino-filmene jeg har på lager også. Denne filmen anbefales på det sterkeste! Flotte damer, flotte biler og masse action=)

Hjemreise

ida drikker kaffe

God mårn! Ah nå har jeg vært her nede i Oslo i lang, lang tid og jeg gleder meg til å komme hjem. Nå skal jeg bare pakke og hive meg i vei. Jeg skal også prøve å pakke med meg finværet å ta det med meg oppover også;) Jeg har med meg så mye styff at jeg må tame en ekstra bag! ikke uvant stil det... Jeg har blant annet med meg elevtingspermen, en skinnjakke, et par topper, et par sko og en pelsjakke som jeg ikke hadde med meg da jeg kom;) kanskje jeg legger ut bilder og slikt senere?

Elevrådenes viktigste uke!

elevtingetillustrasjonsbilde

I år fyller Elevorganisasjonen 50 år, eller egentlig så er det 10 år siden selveste EO starta, men forgjengerne organiserte seg i 1959 fordi rektorene sensurerte skoleavisene deres. Denne uka har Elevorganisasjonens 10. ordinære Elevting funnet sted i Oslo, og jeg deltok med delegatskilt nr 17.

Jeg er storfornøyd med uka og Troms-Momsen min har oppført seg eksemplarisk. Kunne ikke hatt med meg en bedre gjeng! Jeg forventer å se dere alle på Årsmøtet vårt 24-26 april!

Jeg må også si at Ingrid Liland er en fantastisk engel og hun kommer til å ta Norge med storm! Jeg er blitt glad i Ingrid og satt med hjertet i halsen under valget. you did it babe! <3 Ellers vil jeg gratulere de andre med sentrale tillitsverv i EO/OD =) Gleder meg til å se at jobben blir gjort!

Vi hadde også en søt demonstrasjon for å få måndeskort til 200 kr. Miljøvernministeren deit seg ut ved å ha bilen sin stående på tomgang mens han snakket om hvor viktig det var å benytte seg at kollektivtrafikken og at bensinbiler forusenser veldig mye!

En av kveldene var vi på konsert med Postgirobygget og det var ganske fett å stå å synge live til Idyll! det som mangla var knallsol, Preben og en iskald pils i hånda! En annen kveld kon Jon Schau og opptrådte for oss. Det var utrolig morsomt. han hadde med seg en oppvermer som hadde vitser jeg kjente jeg igjen i. hun vitsa med sin høyde (som ikke var serlig høyt), holmlia og dobbelthaker;) FUN!

Å på banketten vår fikk vi underholdning fra Oslo faGODT kor. Det var en fin forestilling men vi satt bakers så jeg så nesten ingenting og de som satt fremst hørte bedre hva de sa å hylte ut i latter når det var en vits, så vi bakers fikk ikke med oss hva som ble sagt. litt kipt... men søte var de jo =)

ellers kan jeg skrive litt om hva som ble vedtatt på dette Elevtinget:

Ny politikk som ble vedtatt:
- alle vgs bør ha minst en time med førstehjelpsundervisning - ved skolestart skal alle ungdomskoleelever få utdelt et rettighetshefte
- lærerne på ungdomskolen må gi begrunnelse for anmerkning
- alle ungdomskoler skal tilby varm og sunn lunsj til under 15 kr
- skriftlig sidemål skal være valgfritt
- IKT-kompetansen hos lærerne må styrkes
- lærerutdanningen skal være en master og det skal være større fokus på elevvurdering, tilpasset opplæring og praksis
- lærerne skal ha en grunnleggende opplæring i elevers rettigheter og plikter
- veiledere i bedrift skal ha obligatorisk opplæring i pedagogikk, metodikk og elevkunnskap
- elever i videregående opplæring skal få tilbud om å benytte seg av gjennomgående dokumentasjon i opplæringen. om lærlingen ikke oppnår fag-/svennebrev kan dokumentasjonen gjennomgås av en prøvenemd og sammenfattes til et kompetansebevis
- lærlinger skal ha tilgang til rådgivningstjenesen på skolen så lenge de går i lære
- måndeskort for elever og studenter skal ikke koste mer enn 200 kr
- elevombud for ungdomskoler
- elever skal kunne gjennomføre deler av skolegangen utenom fast timestruktur
- bruken av IKT i skolen skal gjevnlig evalueres
- modulbasert undervisning: timetall bør avikles til fordel for studiepoeng.
- sykdomsfravær og annet fravær skal være adskillt i to ulike kategorier på vitnemålet
- det skal være valgfritt for elever å benytte seg av skriftlig eksamen digitalt, ved bruk av tekstbehandlingsprogram eller for hånd
- ved skriftlige prøver skal man også vurderes anonymt
- elevrådsleder skal velges i et allmøte eller av elevrådsstyret på bakgrunn av oppmøte i elevrådet - oppmøte i elevråd og tillitsverv førs på vitnemålet
- prøveordninger med TAF-linjer må utvides
- alle skoler skal ha en personvernsansvarlig
- skolen skal betale kontigenten for medlem av elevorganisasjoner
- PPT skal videreføres også i læretiden
- elevrådsmedlemmer skal få en attest på hvilket arbeid han/hun har gjort
- det skal i løpet av et skoleår på ungdomskolen tilbys minst 3 friluftstimer
- språkundervisningen skal bedre tilpasses den enkelte elevs ferdighetsnivå på ungdomskoler
- lærere på ungdomskoler skal være pliktig til å vite elevenes rettigheter og opplyse elevene om dem

Politiske prioriteringer:
- EO krever at det i løpet av 2010 kommer på plass en finansieringsordning som setter alle skoler i forskriftsmessig stand i løpet av en tiårsperiode.

- Det skal ikke være en forutsettning å måtte ta seg jobb i tillegg til skolegang for å gå på skole. Stipendsatsene må økes, særskillt utstyrsstipendene.

- Rådgivningstjenesten i skolen må styrkes ved å stille krav til formell kompetanse. det skal tilbys et årsstudium i rådgivning. det skal være en sosialperdagogisk- og en yrkes og utdanningsrådgiver i skolen.

Det blir spennende å se hvordan arbeidet med politikken går! Blir jeg ikke med videre kommer jeg fortsatt til å følge med! Ellers noen linker om sakene og hendelsene rundt Elevtinget:

http://www.dagbladet.no/2009/03/17/nyheter/innenriks/skole/skolepolitikk/politikk/5331371/

http://www.dagbladet.no/2009/03/17/nyheter/innenriks/politikk/skole/eksamen/5330101/


http://www.dagsavisen.no/innenriks/article404712.ece


http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article1294624.ece


http://www.utdanning.ws/templates/udf20____19905.aspx

Mars - vinter eller vår?

Faen så dåli jeg er å blogge! søstra mi er flink da;) http://theamariest.blogg.no/

Jeg var i Tromsø å da var det SOL. Når jeg kom til Oslo var det SNØ. I går var det fantastisk varmt ute og Oslobyen var uten snø (altså sentrumme). I dag er det et vanvitti snøvær! Å jeg som skal på butikken å handle og alt i dag =/

Nå sitter jeg inne i huset til mormor og morfar alene å skriver på eksamen (tar en pause nå da). Dette huset er sinnsykt kaldt og veldig gammelt, tor det var fra 20-tallet elns. Utrolig fint! jeg ønsker meg et slikt hus. Men problemet nå er at vi er fri for ved og det er veldig kaldt å sitte å taste på pcn..

Eksamensoppgaven min er foresten om organiseringen av den norske sentralforvaltningen (statsvitenskp). I skrivende stund har jeg ca 400 ord igjen å jeg må helst bli ferdig i dag, fordi Elevtinget begyner i mårra! Elevtinget er Elevorganisasjonen sitt landsmøte og det blir utrolig spennende! det kommer 24 stk fra Troms nedover som jeg skal bli kjent meg å være mor for i 6 dager. <3

Min tidligere blogg

Min tidligere blogg finner man på http://isbjorn1.blogspot.com/

Idas bloggspørsmål

Is this the real blogg? Is this just fantasy? Caught between two bloggs, no escape from reality. Open your eyes, Look up to the skies and see. I'm just a poor student. I need no sympathy, because I'm easy come, easy go, little high, little low. Any way the wind blows doesn't really matter to me, to me. ;)

 

Er dette bloggen jeg vil ha? Den jeg vil skrive her? Er det?

hits