Film

Sopranos

Så ferdig siste episode i siste sesong av Sopranos i går. Det er en knakende god serie som passer for både damer og menn. Mye god humor og spenning og en god del vold selvfølgelig. Det føles litt tomt nå når vi har sett hele serien - hvilken serie skal man gå løs på nå?

Filmer jeg ser i 2010

jeg har bestemt meg for å prøve å holde styr på alle filemene jeg ser i løpet av dette året. både for å se hvor mye film jeg ser og for å huske hvilke filmer jeg har sett.. disse har jeg sett hittil i år:
Righteous to kill 6,1 stjerner på IMDB
Hitch 6,8 stjerner
Istid 3 7,1 stjerner
Oceans 12 8 stjerner
2012 6,1 stjerner
My big fat greek wedding 6,6 stjerner
Ratatouille 8,2 stjerner
Harry Potter and the prisoner from Azkaban 7,7 stjerner
Nancy Drew 5,9 stjerner
Cars 7,5 stjerner
Dirty Dancing 6,2 stjerner
Year One 5,1 stjerner

Jeg gleeeder meg til den kommer på kino!


USA mot John Lennon

I dag så jeg en meget spennende og engasjerende dokumentar om John Lennon og hans budskap om fred og livet med Yoko Ono i USA. Hvis du er litt interessert i pop-histore, konspirasjoner, Lennon, flower power eller lignende anbefaler jeg deg å se denne dokumentaren! Du kan finne den på web tv på NRK sine sider. Her er linken: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/491647 Om ikke annet så fikk den meg til å ønske sterkere å ha levd på 60-70-tallet. (som nevnt tidligere så leser jeg jo Saabye-Christensens Beatles for øyeblikket og lever meg inn i den verdenen).

plakatbilde us vs john lennon6cm 72dpi


Ellers har jeg vært på jobb i dag og sett mange spennende mennesker, som vanlig. Desuten hadde jeg stor-kjendiser innom i dag å! Morten Gamst og Lars Iver kom innom sammen og flirte litt av at Gamsten var på forsiden av Se og Hør :) Artig. Det er nåh noen av de største stjernene jeg har ekspidert hittil;)
hits