horoskop

Ukens Horoskop

Greie dager: 12.
Utfordrende dager: 9. 13. 14.

En uke for refleksjoner og ettertanke. Nå bør du konsentrere deg om de viktige tingene i livet ditt. Ikke spre energiene over store områder. Bygg opp din karriere og la higen etter sosial status ligge. Det kan du gjøre siden. Men nå tjener du på å vise omsorg og ettertanke for hjem, familie og dine aller nærmeste.

Motto: Rett fokus.

fra: sol.no

hva sier min fødselsdag om meg?

det er utrolig hvor mye man kan kjenne seg igjen i slike ting som horoskop og annet! dette er hentet fra at jeg er født den 20. og jeg føler det matcher temmelig bra!
"at du er kreativ og intuitiv. Intuisjonen er din gave, sammen med ditt ønske å se helheten i alt. Du må lære deg til å bruke din intuisjon, følge dine idealer og forsøke å være målbevisst. Bruk dine dagdrømmer slik at du gjennom disse kan inspirere andre, men søk ikke alltid det perfekte. Hjemmet og venner viktig for deg. Vær forberedt på å måtte jobbe mye med dine menneskelige relasjoner, fordi du lett kan bli irritert og utålmodig.
Uansett hva du gjør, skinner din spiritualitet og filosofiske tankegang gjennom. Du har stor innsikt og tenker klart. Du er ikke kalkulerende, men lever ut din inspirasjon. Du har en følelse av at høyere makter styrer ditt liv. Det kan være du blomstrer sent, men godt. I 30-års alder kan du bli frustrert og føle noe stagnasjon. Dette er en læretid og det kan virke som om utviklingen går sent, men det går fremover på et annet plan. Du må jobbe med din tillit og tro.

 

Du er en høyt utviklet person, men må utvikle en sterkere karakter og bedre dømmekraft før du kommer i kontakt med ditt sanne potensiale. Akkurat som et tre trenger gode røtter for å vokse seg stort, må du og utvikle dybde i din karakter, før du kan ekspandere og leve din drøm. Din høyt utviklede intuisjon gjør deg til en utmerket rådgiver, healer eller helsearbeider. Du er flink å inspirere andre. Mange beundrer deg uten at du vet det. Du er visjonær, og andre føler din visdom.

 

Du er svært følsom og blir lett påvirket av dine omgivelser. Du tiltrekkes av skjønnhet og harmoni. Du liker å få oppmerksomhet. Du kan være svært emosjonell, og føler deg både ekstremt lykkelig og ekstremt sørgmodighet. Du blir vanligvis lett såret.

 

Selv om du er følsom har du lederegenskaper, er du vennlig, diplomatisk og høflig.

Du har muligheter for både berømmelse og suksess.  Finn en måte å nå ut med dine budskap på, søk å hjelpe andre. Dette kan gi deg den materielle og sosiale gevinsten du ønsker."

hentet fra: http://www.numerologen.no

div forutsigelser for meg i året som kommer

Jeg har søkt litt rundt for å se hva dette året vil bringe meg:

"Denne perioden representerer dynamiske forandringer. Mange uventede overraskelser vil presentere seg for deg. Vær åpen og klar til å gripe disse nye mulighetene. Dette er et spennende år og du må markedsføre deg selv for å få fullt utbytte av mulighetene som venter på deg. Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende for noen. Variasjon og forandring vil prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre forandringer i din nåværende arbeidssituasjon. Det er svært positivt å flyte med og  gjøre endringer i din livssituasjon både når det gjelder jobb og hjem."

"Dette blir et år med starten på en del store forandringer og muligens noen utfordringer i livet ditt. Den strenge men rettskaffende planeten Saturn vil være i ditt eget stjernetegn store deler av året. Denne planeten maner til forsiktighet. Du skal ikke gape over mer enn du kan svelge, er budskapet den gir deg. For å si det på en annen måte, du får hva du fortjener. Likevel, den gir deg belønning for den innsatsen du yter. Men du må gjøre jobben selv. Så, 2010 blir ikke et hvileår - men valget er som alltid ditt!

Hjem og familie er et annet område som krever din fulle innsats. Solformørkelsen i januar og måneformørkelsen i juni faller begge i ditt solare hus for nettopp dette. De avgjørelsene du da tar blir viktige for minst seks måneder fremover. Den intense og altomvendende planeten Pluto, har gått inn i det samme huset. Den blir her helt frem til 2024, så ting skjer ikke over natten. Mange vil likevel merke tendenser til forandringer i familieforhold allerede i 2010, særlig hvis du er født tidlig i tegnet Vekten."

"Mange vekter har gått igjennom til dels store yrkesmessige forandringer de siste årene. Fra nå av begynner ting å stabilisere seg. Tenker du på et skifte i karrieren din, ikke gjør det før du har sikret deg en ny stilling. Første halvdel av juli er topp i så måte.

Du vil vokse gjennom samarbeid med andre kollegaer. Dette blir ikke et år hvor du får lettjente penger gjennom spill og gambling. Det samme gjelder investeringer. Tenk deg vel om hvis noen forsøker å snakke deg inn i gullkantede prosjekter. Nå må du jobbe for pengene dine. Skal du bruke de til noe, bør du tenke langsiktig. Investere i hus, hjem eller fast eiendom kan gi deg gode avkastninger på sikt."

"Et spennende år for parforhold og kjærlighet. Mye vil hende og mye vil forandre seg - alt avhenger av utgangspunktet ditt. 2011 vil bli enda bedre, men du vil allerede i år få en forsmak på hvordan det blir.

 Om du er i etablert og sunt parforhold eller ikke, kan du til tider være så forelsket at du lett glemmer dine daglige forpliktelser og gjøremål. Generelt er det viktig at du legger begrensinger på deg selv, men samtidig er åpen for nye og spennende muligheter. Da går kjærligheten rett til værs."

Horoskop uke 19

Vekten: Du oppdager nye dybder i din natur og du finner en større form for intimitet og viktige ting i livet ditt nå. Du føler sterkt for at det er de indre verdiene som teller. Å ha et varm kjærlighetsliv er viktig, og du finner ut at du trenger et ekte og tilfredsstillende erotisk liv. I slutten av uken er en potensiell partner også i en langt sterkere posisjon, og er klar for litt show og munterhet. Om du er ute etter kjærlighet finner du den i sosiale sammenhenger og blant venner. Et varmt vennskap blir kanskje til noe mer.

libra19


Horoskop Uke 18

libra


Vekten: Kjærlighetsliv og partnerskap står forsatt sentralt. Den heteste lidenskapen vil avta noe etter hvert. Til helgen bør du trå varsomt. Den intense og kraftfulle planten Pluto står ikke gunstig i forhold til din herskende planet Venus. Pust dypt og tell til ti. Det er kun snakk om et par dager.

Horoskop

Horoskop for Vekten, uke 15: Sterke følelser som dukker opp mot slutten av uken kan møte praktiske hindringer. Er du for reservert kan det hindre at et vennskap får utvikle seg til noe mer. På jobben kan uforutsette oppgaver få deg til å revurdere det du driver med. Småfleiping kan bli tatt negativt opp eller misforstås.

Horoskop

libra1Horoskop for vekten uke 14:
Partneren din kan markere nye behov eller være  i en utviklingsfase der mye skjer på en gang. Har du ingen partner, er det gode muligheter for at en kan vise seg i løpet av kort tid. Antakelig vil du mer eller mindre bevisst måle deg i forhold til dem du omgås og kanskje føle konkurranse fra dem.
hits