old days

Boliger

Ting begynner å komme i orden i vår flotte leilighet. Det er litt artig å tenkte på at når jeg og Preben først flytta sammen (eller når jeg flytta inn til han) bodde vi i en liten hybel på ett rom. Vi delte bad med en jente som bodde i rommet vedsiden, og det var i kjellern i et hus med skummle husverter. Møblene var selvsagt stort sett brukte og vi hadde så vidt jeg husker ikke noe vaskemaskin.

Etter ett år med dette flyttet vi til en to-roms i kjellern på at hus med to leiligheter. De over oss leide også og husverten bodde et annet sted. Der var det heller ikke topp standard. Det var råttent i vinduene på soverommet pga fukt og ytterdøra var ikke helt tett. der hadde vi heller ikke noe serlig med nye møbler og et bitte lite kjøkken.

Etter dette flyttet vi fra hverandre. i hovedsak fordi Preben skulle flytte sammen med broren sin (noe som ikke skjedde). Men det var vel like greit fordi det ble jo slutt mellom oss. Vi flyttet hvert til vårt. begge i møblerte leiligheter. Men ikke lenge etter det blomstret kjerligheten igjen og Preben dro i forsvaret. Så når han kom hjem igjen bestemte vi oss for å flytte sammen igjen så fort som mulig. vi fant jo en nydelig leilighet på Fagereng, som stort sett var møblert med vaskemaskin, komfyr og det hele. Det var en topp moderne leilighet med topp moderne utstyr. Vi bodde jo ikke der så lenge fordi Bestefaren til Preben bestemte seg for å kjøpe leilighet til oss. han syns det var synd at vi skulle betale så mye i leie gjennom mange flere år uten å stå igjen med noe.

Så nå er vi i gang med vår nye leilighet. Vi har kjøpt oss ny sofa, nytt tv-bord, ny oppvaskmaskin, ny tv, ny kaffetrakter og mikro. Brukt så har vi et flott stuebord, seng, kjøkkenbord med stoler, kjøleskap og komfyr. Så fra starten til nå har det vært en stor oppgradering, som jeg liker å kalle det. Jeg kommer absolutt til å legge ut bilder av leiligheten når alt er kommet i orden. vi skal enda kjøpe noen hyller og henge opp flere bilder på veggene. svigerfar kommer hit om noen uker elns for å hjelpe oss med borring og slikt, siden det er betongvegger.

I det lange løp ønsker vi å pusse opp badet, sette opp en skyvedørsgarderobe på soverommet og legge ny tapet i gangen og på stua. samt legge nye lister over hele leiligheta og fliser på veggen bak kjøkkenbenkene. Tror det blir bra og det er godt å vite at jeg kommer til å bo her i mange mange år. Dette er mitt hjem. <3

Old days

059

Nå når jeg sitter her alene savner jeg virkelig de gode gammle dagene når Karl hadde hanekam, bodde hjemme og drakk alt for mye øl. Når Preben hadde stort hår, doc martens, buttons og KUN cordfløyelsbukser. Hver dag etter skolen dro jeg og Preben hjem til Karl og så "etter-skoletid-gullrekka". Hver torsdagskveld satt vi klistra sammen i sofaen til Karl og så første sesong av Prisonbreak. Disse TV-ritualene ble brått brutt da Preben fikk seg TV da. Jeg begynte mer og mer å flytte inn hos Preben og vi var nyforelsket og happy. Jeg savner den gode nyforelskede følelesen og det å ha lidenskaplig sex hver eneste dag! På sommern hang vi sammen alle tre og drakk store mengder øl og grilla. Jeg glemmer aldri den grillinga vi hadde på verandaen til Karl! Det var en fantastisk deilig dag! Eller den grillinga vi hadde i Ishavsveien med sparken! Og når Sandra kom inn i bildet og tok Karl med storm! Det fantes ikke noe bedre enn oss fire sammen på godt og vondt. Uansett hvor full Karl var og hvor mye rart han fant på da hørte han på meg. Jeg ble fort glad i Karl og jeg kommer aldri til å glemme første gang vi møttes! Pokerkveld hos Preben og jeg og Karl lekesloss i senga og fant tonen straks. For ikke å snakke om det synet som møtte oss på badet morgenen etter! Mads lå på badegulvet som var oversvømt med vann! Om ikke det var nok så hang det en hårføner ned i vannet med kontakten i veggen! Livsfarlig! For ikke å snakke om 17årsdagen til Preben inni Balsfjorden! Det er fortsatt den beste festen jeg noen sinne har vært på! Den inneholdt ALT! Fyll, spy, soving under trapp, mat, jenteklining, halvslossing, knivtruing, ødelagt dør, knust bilde, stjeling av sprit, deilig musikk, nye vennskap, roting, trekantdrama, sure foreldre når de kom hjem... ja det meste!

057

Nå har Karl flytta hjemmeifra, fått nye venner og jobber på mega. Sandra flytta sørover, men er her med gjevne mellomrom. Preben er reist i militæret og blitt veldig strait. Jeg sitter hjemme i leiligheten og mimrer for meg selv. Det var good times og da følte jeg meg ung og rastløs. Nå er jeg voksen og bekymringsfull...

prebenogkarl


IdaIsbjørn

IdaIsbjørn

21, Tromsø

Er studentinne og har en mann som heter Preben. Jeg er i starten av 20åra og jobber med å velge mine videre veier i livet <3

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits