nære og kjære

Forelsket

Jeg føler meg så forelsket og glad om dagene! Det er deilig! Få følelser som er bedre enn det. Spesielt ikke når man er i et fast og godt forhold og selve nyforelskelsen er over. Jeg tror det har mye med at jeg og Preben har vært litt fra hverandre den siste måneden med hans reiser til Tallinn og Trondheim og min jobbing med EO og reising til Oslo. OG så har jeg jo vært i bryllup og sett pure lykke og har vært en del sammen med familiene mine (både mamma og dem og svigermor og dem). Så går jo stort sett det meste godt i livet mitt nå. Er jo litt lat med eksamensskrivinga, men det blir nåh som det blir;) Nå sitter jeg bare å venter på min kjære gravide Kaja og hennes mann som kommer kjørende hvert øyeblikk <3

Livet smiler til meg :D

 idag så har jeg...

...bursdag! HEHE Jeg liker å ha bursdag. Positiv respons fra glade mennesker og jeg er jo ekstra glad da jeg også! :) Fått god oppmerksomhet fra kjente og ukjente og spist fantastisk god sjokoladekake. Fikk også uventede gaver som var utrolig flotte; sjokolade, hjemmeheklet nydelig skarf, uit-merchandise, krem og såpe fra bodyshop og koselige kort. jeg fikk til og med sang! Og fra faminien er det penger på konto og fra min kjære mann fikk jeg en ny pc! Hot stuff <3 Har akk vært ute å spist og måtte vise legg for øl, og ble ringt opp av nordstatt og de spurte om jeg hadde en voksen der de kunne snakke med.... det e flott det... Ungdommen lenge leve! <3  Nå åpnes vinflaska og Preben ser på kamp.. ;)

 Parfyme og hvit sjokolade

I går kom Preben hjem fra Tallinn og han hadde kost seg der nede kan du tro! Det var godt å ha han her de timene han var før han dro igjen tidlig i dag morges. Men jeg fikk jo gave! Den perfekte dame-gaven: Parfyme og sjokolade ;) Jeg er imponert over at han huska hvilken parfyme jeg liker! Love it <3 Og jeg spurte han jo før han dro om han kunne finne hvit sjokolade med blåbær til meg der nede, for det spiste jeg sist jeg var der. Jeg hadde ikke så store forventninger til at han ville bruke tid på å finne det men det hadde han jo. Både den jeg spiste der og en håndlaget verson med blåbær og tyttebær. Gleder meg til å smake;D Av og til glimter han til med romantikken og jeg elsker det.
Fesitvaldag

Jeg kjøpte jo torsdagspass til Døgnvillfestivalen til Preben i bursdagsgave i år og i går var vi der. Vi var der selvsagt i hovedsak for å se Ozzy og Preben hadde jobb tidlig i dag så det ble ikke noe øl på han. Vi var der fra starten for å få med oss alt, selv om ikke alt var like bra selvsagt. Vi fikk sett både Skambankt, Kvelertak og Canayed (or something). For meg var det bare Skambankt av disse som imponerte. Joddski spillte også, men da var jeg opptatt med å få meg god plass på Ozzy. desværre. For jeg hadde jo hatt lyst til å se dem også..

Det er jo sånn at når jeg er på konsert så ser jeg ikke så mye. Jeg gikk jo glipp av  at Ozzy viste rompa.. Og han dreiv jo å spylte ut noe som avisene kallte for skom, men som jeg vil kalle for hvitt vann, og som sikkert skulle simulere cum. Det var ikke hver gang jeg så  at det kom og fikk det selvsagt midt i øya. Men konserten rocka! Det er så deilig å være midt i pitten og kjenne trykket. Ozzy er selvsagt en legende og det gjør jo ikke ting akurat værre;) Preben koste seg også, og det var nesten det viktigste for meg.

Vi ble også intervjuet av itromsø og kom både i papiravisen og på nett så det er det bare å sjekke ut ;)

Nå sitter jeg hjemme å ser på x-factor med Døgvill-musikk i bakgrunnen. Tror det er A-ha ;)


Fra nordlys.no


fra i tromsøs papirutgave

En spesiell drøm

Her en natt så hadde jeg en veldig spesiell drøm. Du vet når du har en drøm som har så mange detaljer at det føles som om det er på ekte? Dette var en sånn drøm. Jeg drømte at jeg fikk vite at faren min ikke var død likevel. Han ble (i virkeligheten) funnet druknet 11. juni 1994. I drømmen var dette en beskjed som jeg selvsakt ble glad over og jeg så at det faktisk kunne vært en sannsynlighet for det siden når han ble funnet så identifiserte de han ved at han hadde førerkortet sitt på deg. selve kroppen var ikke identifiserbar. Så i drømmen tenkte jeg at noen må ha stjålet førerkortet hans og dermed var det ikke han som ble funnet den dagen.

Det var en utrolig sterk følelse i den drømmen. Jeg følte at det var virkelig. Selvfølgelig fikk jeg møte han og han så naturlig nok eldre ut enn på bilde. Han hadde det samme smilet og den samme grønsjete klesstilen. Det vat total lykke for meg. Det er jo selvsakt noe jeg har savnet i hele livet mitt, å ha en far altså. Og der var han. Men så ringte vekkeklokka og lykken brast. Da jeg skjønte at det var en drøm ble jeg veldig skuffet og fikk nesten lyst til å gråte. Uretferdig at drømmer kan føles så ekte at man tror det selv.

Det rare er at jeg ikke har tenkt noe serlig på han i det siste. Man drømmer jo ofte om mennesker man tenker mye på eller er mye sammen med. Og siden det ikke er lenge til datoen han ble funnet så er det ok for meg å tenke at han kom til meg i drømmen for å minne meg på at han alltid er med meg. Det er en god og trygg følelse.


Faren min 18-19 år gammel

Date <3

Her om dagen var jeg og Preben på en fantastisk date! Han bestemte seg for å pynte seg med dress så jeg pynta meg litt jeg å ;) Men jeg fikk ikke lov til å ha på meg lobbene mine, eller tøfflene som han kaller dem.. og heller ikke min varme gode pelslue! huff.. vi dro først på Jekta for å handle dåpsgave til Brage (lillebroren hans) og dress-sko til Preben. Deretter dro vi på Steakers og spiste deilig torsdagsbiff! mmm å på turen hjem dro vi innom gullsmeden, mest fordi Ingeborgen min var på jobb og Preben skulle se på klokker, men jeg så på ringer jeg;) å den fineste ringen kosta bare 75 000 =D Hehe det blir nok ikke no ring på lenge...han må jo spare penger! ;)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Dårlige prioriteringer?

Preben kommer jo til Oslo den 5. og han kommer i ett tiden. Jeg er jo i Oslo nå og ble litt lenge for å kunne møte han her. meeen Preben den mannen har ikke TID til å treffe meg den dagen fordi han skal dra rett på vors! Men faen da! Jeg vil jo bare se og kysse litt på mannen min som jeg ikke har sett på mange uker! Det er ikke første gang jeg blir nedprioritert for alkohol, og jeg hater det like mye hver gang. Tenkt hvis han hadde kommet hjem på perm til Tromsø kl ett, men så hadde jeg bestemt meg for å begynne å se en hel sesong med sex og singelliv  med et par venninner akkurat kl ett og da kunne jeg jo ikke latt han komme på besøk, selv om han han ikke hadde tatt i meg på 3-4 uker. WHOT? Men jeg tror jeg har fått overtalt han til å si hei til meg på togstasjonen i et sekund før han reiser videre på vors da...

military man!

i går ringte millitærbien min meg=D jeg har savna han så mye så det var godt å høre stemmen hans! hadde ikke snakka med han på over en uke! nå kommer han hjem på fredagskvelden og det gleder jeg meg dødsmye til! <3 vi skal ut i skauen og sove i telt og fiske på laksvannet. det blir utrolig koselig! så skal han være her i ti dager og det blir kun kos! vi skal kjøre en tur til sverige elns og være litt sammen med familien hans på laksvatn=)

143


Old days

059


Nå når jeg sitter her alene savner jeg virkelig de gode gammle dagene når Karl hadde hanekam, bodde hjemme og drakk alt for mye øl. Når Preben hadde stort hår, doc martens, buttons og KUN cordfløyelsbukser. Hver dag etter skolen dro jeg og Preben hjem til Karl og så "etter-skoletid-gullrekka". Hver torsdagskveld satt vi klistra sammen i sofaen til Karl og så første sesong av Prisonbreak. Disse TV-ritualene ble brått brutt da Preben fikk seg TV da. Jeg begynte mer og mer å flytte inn hos Preben og vi var nyforelsket og happy. Jeg savner den gode nyforelskede følelesen og det å ha lidenskaplig sex hver eneste dag! På sommern hang vi sammen alle tre og drakk store mengder øl og grilla. Jeg glemmer aldri den grillinga vi hadde på verandaen til Karl! Det var en fantastisk deilig dag! Eller den grillinga vi hadde i Ishavsveien med sparken! Og når Sandra kom inn i bildet og tok Karl med storm! Det fantes ikke noe bedre enn oss fire sammen på godt og vondt. Uansett hvor full Karl var og hvor mye rart han fant på da hørte han på meg. Jeg ble fort glad i Karl og jeg kommer aldri til å glemme første gang vi møttes! Pokerkveld hos Preben og jeg og Karl lekesloss i senga og fant tonen straks. For ikke å snakke om det synet som møtte oss på badet morgenen etter! Mads lå på badegulvet som var oversvømt med vann! Om ikke det var nok så hang det en hårføner ned i vannet med kontakten i veggen! Livsfarlig! For ikke å snakke om 17årsdagen til Preben inni Balsfjorden! Det er fortsatt den beste festen jeg noen sinne har vært på! Den inneholdt ALT! Fyll, spy, soving under trapp, mat, jenteklining, halvslossing, knivtruing, ødelagt dør, knust bilde, stjeling av sprit, deilig musikk, nye vennskap, roting, trekantdrama, sure foreldre når de kom hjem... ja det meste!

057


Nå har Karl flytta hjemmeifra, fått nye venner og jobber på mega. Sandra flytta sørover, men er her med gjevne mellomrom. Preben er reist i militæret og blitt veldig strait. Jeg sitter hjemme i leiligheten og mimrer for meg selv. Det var good times og da følte jeg meg ung og rastløs. Nå er jeg voksen og bekymringsfull...

prebenogkarl

 

Blåmandag

I går var jeg bare hjemme og vaska litt og slappa av. I 6 tiden møtte jeg Kaja på Blårock. Jeg gikk til byen og det var et hælvettes snøvær! sminken rant ut og jeg blei ganske våt.  Jeg glemte pelslua mi i Oslo og jeg savner den hardt! Når jeg og Kaja møtes på kafe er det ikke noe stress i verden. Vi sitter som regel i mange timer, og i går var intet unntak. vi kjøpte oss kaffe og skravla starta. Kaja er en god jente å snakke med. Vi forstår hverandre og har alltid noe å snakke om! Vi kjøpte oss påfyll på kaffen og hørte at de satte på TIL-RBK i første etasje. Kaffen ble til en øl som førte til at vi blei ganske sulten så vi gikk til Narvesen og kjøpte oss en billig wiener i lompe. Det er godt med Winerpølse egentlig...

Vi surra oss tilbake på Blårock og kjøpte oss en til øl. lokalet begynte å fylles. Ah hvor godt det er å drikke øl på en mandag! Billig er det også;) Desuten har jeg vært i Oslo så lenge å drokket drittøllet ringnes!

 Det triste var at TIL tapte 2-4 mot RBK! WTF?! 

Plutselig så jeg at Karl-Henrik entret lokalet og gud hvor det var godt å se han! trist at vi har mistet kontakten så mye som vi har.. savner han... Håper jeg han og Preben kan finne på noe gøy når Preben kommer hjem på perm.

Da klokka nermet seg 12 forlot vi og dro på Shell å kjøpte oss luna, så gjikk vi hjemover. Når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg la meg rett ned i senga med klærne på! <3

min søster og meg

013

009

017

015

021

023

025

037

043

045

051

047

027
hits