skjønnhet

Flette-Mette

Fletter i alle mulige former og fasonger har jo vært inn lenge. Det er veldig fint, men jeg får det ikke til. Det er vanskelig å flette fine fletter på seg selv, selv om man har "oppskrift" og alt. Men fint er det uansett... ;)min nye manikyr

jeg har forresten prøvd meg på den nye hippe manikyren fra Paris Fashionweek.. tror jeg må kjøpe meg noen litt mer matchende farger for at det virkelig skal bli fint;)neglenes farve


innenfor de metalliske fargene har jeg gått til innkjøp av en gullfarge. Jeg lurer på hvor man får kjøpt disse O.P.I-lakkene.. vet du?

innen natur-fargene har jeg kjøpt meg beige og militærgrønn. Essie har jeg heller ikke sett i Tromsø by...har du?

innen for den lilla trenden har jeg både mørk lilla, pastell og rosa-lilla. Hvor får man kjøpt NARS-lakk?

klassisk rød har jeg alltid liggende, men noe innkjøp for sesongen har jeg ikke gjort. Og det er vel på tide at jeg lkøper meg en CHANEL-lakk ;)


Bilder: tfs

LushDa jeg var i Oslo sist oppdaget jeg noe spennende som ikke er nytt men som ikke har hørt om eller sett før. Det var butikken  Lush og deres ferske ansiktsmasker. Tenk så fantastisk deilig. Og butikkdama var jo et prakteksempel på sørvis- og salgsinntilt uten å bli slitsom. Jeg valgte å kjøpe den med blåbær, som er til litt uregjerlig hud.Masken er fersk så man må ha den i kjøleskapet og den varer ikke lengre enn en uke. Jeg tenkter jeg må innom nettbutikken for å kjøpe meg flere godsaker etter hvert.

Prøvde ansiktsmasken nå og den var meget deilig. det var utrolig godt å ta på seg en kald og fersk maske og konsistensen var herlig. Når man skal ta den av etter noen minutter så er det bare å gni forsiktig med fingerne så blir det et pulver som du deretter skyller av med lunket vann. Detter er noe jeg virkelig vil anbefale videre! :)

 

Depend Øyenbrynspenn

Jeg kjøpte meg denne øyenbrynspenna for å farge brynene mine litt, for de har ikke så mye farge på yttersidene.  Jeg burde kanskje kjøpt "brunsvart" istedenfor "brun" for jeg synes ikke den utgjorde noen stor forskjell. Men det er sant som de sier at det ikke kommer noen farge på huden og jeg ser på penna at det kommer farge ut. Hun dama i butikken sa at den ville være perfekt for meg som faktisk har øyenbryn og ikke har nappa dem bort. Jeg kommer nok til å prøve en mørkere farge nestegang - før jeg evt gir den helt opp ;)

 

Perfect clean

Tenkte jeg skulle starte en ny kategori på bloggen som heter skjønnhet og skal handle om produkter som jeg elsker, craver og kanskje også hater!  Her kommer også tips og triks som jeg har på lur;)

Her er min første anbefaling:      L'Oreals Perfect Clean
Dette er en av de beste peeling/rensene jeg noen sinne har prøvd! Det kan jo også være fordi den har en sånn deilig aplikator så du virkelig føler at du skjemmer bort huden, men jeg liker det. Den fjerner rester av sminken som ikke sminkefjerneren har klart å fjerne og huden føles kjemperen ut etter. Den tilfører ikke så mye fukt så det er jo essensielt å ha en god krem på etter rens... Denne anbefales altså på det sterkeste;)

 
hits